Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 33, Level: 1
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 28.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    May 2014
    Posts
    5
    Points
    33
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Wifi is desabled

    Hi,
    Just bought a new Philips 6000 smart TV. Trying to connect to the internet - The wireless option is disabled.

    Help needed
    Thanks

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,311, Level: 69
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 839
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,965
    Points
    50,311
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    please state the exact model and the installed firmware version number!

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 33, Level: 1
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 28.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    May 2014
    Posts
    5
    Points
    33
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    The model is 47pfl6008k/12
    Software - QF2EU-0.64.18.0

    Shlomi

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 50,311, Level: 69
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 839
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,965
    Points
    50,311
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    please check the support website of your TV for the latest firmware!

    Toengel@Alex

  5. #5
    New Member
    Points: 33, Level: 1
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 28.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    May 2014
    Posts
    5
    Points
    33
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    I've installed the latest version.
    Wireless is still disabled

  6. #6
    New Member
    Points: 33, Level: 1
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 28.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    May 2014
    Posts
    5
    Points
    33
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Help???????

  7. #7
    Diamond Member
    Points: 50,311, Level: 69
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 839
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,965
    Points
    50,311
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    please do the following:
    - go in TV mode
    - press 123654
    - press cursor down, down
    - there should be the MAC address for the WIFI adapter
    - is this address 00:00:00:00:00 ?

    Toengel@Alex

  8. The Following User Says Thank You to Toengel For This Useful Post:

    Philips - Ina (05-29-2014)

  9. #8
    New Member
    Points: 33, Level: 1
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 28.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    May 2014
    Posts
    5
    Points
    33
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    yes it is 00:00:00:00:00

  10. #9
    Diamond Member
    Points: 50,311, Level: 69
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 839
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,965
    Points
    50,311
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    this means, that the TV does not find the WIFI hardware... you should call service...

    Toengel@Alex

  11. #10
    New Member
    Points: 86, Level: 1
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Riga/Latvia
    Posts
    6
    Points
    86
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, i have bought Philips 40PFH4509/88 smart TV.
    I have problem with connecting to Wi-FI, the 'Wireless' option could not be selected from menu.
    We check other TV in shop, they have the same problem.
    Firmware version is TPN141E_010.002.036.128.
    Wired network is working properly.
    Click image for larger version. 

Name:	DSC_0157_.jpg 
Views:	18 
Size:	536.5 KB 
ID:	2609
    Click image for larger version. 

Name:	DSC_0160_.JPG 
Views:	16 
Size:	384.1 KB 
ID:	2610
    Last edited by Ennio; 06-11-2014 at 06:41 AM.

  12. #11
    Diamond Member
    Points: 50,311, Level: 69
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 839
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,965
    Points
    50,311
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    what's happening, if you setup the TV IPs manually?

    Toengel@Alex

  13. #12
    New Member
    Points: 86, Level: 1
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Riga/Latvia
    Posts
    6
    Points
    86
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Nothing, wireless is disabled.
    I have tried to change country, factory reset.
    I can't select between Wired and Wireless

  14. #13
    New Member
    Points: 70, Level: 1
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 3.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Buenos Aires/Argentina
    Posts
    3
    Points
    70
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    0
    I´m having the exact same problem. Have you found a solution?

  15. #14
    New Member
    Points: 86, Level: 1
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Riga/Latvia
    Posts
    6
    Points
    86
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    No, and seems nobody can help here...

  16. #15
    New Member
    Points: 70, Level: 1
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 3.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Buenos Aires/Argentina
    Posts
    3
    Points
    70
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi, Ennio. I solved it!
    I use an ethernet cable to connect the TV to the router. As soon as I plugged it in, I was able to select the Wireless option again. Try this and let me know. I hope this works for you too!
    Last edited by daniel_182; 06-12-2014 at 08:38 PM.

  17. The Following 2 Users Say Thank You to daniel_182 For This Useful Post:

    Philips - Ina (06-13-2014),Toengel (06-13-2014)

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Topics

  1. Wifi MediaConnect without the Wifi Dongle
    By Reload in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 8
    Last Post: 07-28-2011, 06:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •