Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,546, Level: 10
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Gouda/Netherlands
    Posts
    27
    Points
    1,546
    Level
    10
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    IP-EPG dutch no information

    Hello,

    I have a problem with the IP-EPG (dutch channels). Over a week now all channels say "no program information available." (translated from dutch). The screen is loading okay and the channels are listed, but no information.

    A problem on your end?

    Thank you in advance for your response!

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 51,123, Level: 69
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 90.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,028
    Points
    51,123
    Level
    69
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    try:
    - press option key, press reload
    - or: delete internet memory in network settings

    Toengel@Alex

  3. #3
    Points: 10, Level: 1
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1
    Points
    10
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Im having the exact same problem in Denmark
    "No info available" I tried the things mentioned.


    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    try:
    - press option key, press reload
    - or: delete internet memory in network settings

    Toengel@Alex

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 1,546, Level: 10
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Gouda/Netherlands
    Posts
    27
    Points
    1,546
    Level
    10
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    try:
    - press option key, press reload
    - or: delete internet memory in network settings
    Tried both methods....no luck :-(
    Last edited by thepauk; 07-07-2014 at 04:37 PM.

  5. #5
    Diamond Member
    Points: 51,123, Level: 69
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 90.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,028
    Points
    51,123
    Level
    69
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    currently there are problems with the EPG data provider Gracenote... need to wait, until they fixed this...

    Toengel@Alex

  6. #6
    Bronze Member
    Points: 1,546, Level: 10
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Gouda/Netherlands
    Posts
    27
    Points
    1,546
    Level
    10
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi,

    Okay. Good to know it's no problem on my side and that they're working on it! I will wait patiently

    Thanks for the information!!

  7. #7
    Moderator
    Points: 16,834, Level: 39
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 416
    Overall activity: 99.8%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,700
    Points
    16,834
    Level
    39
    Thanks
    2
    Thanked 36 Times in 33 Posts
    Rep Power
    10
    Dear all,

    we have seen serveral Issues with IP-EPG since the last Days.
    From what i understood, for some Users they are already solved by reloading the EPG Data (Options).
    We are in contact with the DEV team in behind to verify where it did come from.

    Regards
    Thomas

  8. The Following User Says Thank You to Philips - Thomas For This Useful Post:

    Toengel (07-08-2014)

  9. #8
    New Member
    Points: 1,935, Level: 12
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 215
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Baarn
    Posts
    4
    Points
    1,935
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Also tried both methods. However without success.
    Hope Gracenote will solve the issue soon as it is already lasting for days....

  10. #9
    Bronze Member
    Points: 1,546, Level: 10
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Gouda/Netherlands
    Posts
    27
    Points
    1,546
    Level
    10
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hello,

    I checked today and it's working again. I have all channels with information!!
    In the past there were many times that some channels were missing information, but not all. Hopefully you found the problem for this too.

    Thanks!!

  11. #10
    Bronze Member
    Points: 1,546, Level: 10
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Gouda/Netherlands
    Posts
    27
    Points
    1,546
    Level
    10
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by thepauk View Post
    Hello,

    I checked today and it's working again. I have all channels with information!!
    In the past there were many times that some channels were missing information, but not all. Hopefully you found the problem for this too.

    Thanks!!
    Hi,

    Here's an update:
    Over the past two weeks I looked at IP-EPG almost every day and it starts normally with most of the channel information. However some channels are still missing information.

    Dutch channels with problems so far:
    1. Veronica (Almost everyday no information. sometimes after refresh, but not often)
    2. Net 5 (Sometimes, but much less then number 1)
    3. SBS6 (Sometimes)

    Hope this helps in searching for a solution!

    Regards!
    Last edited by thepauk; 07-22-2014 at 05:28 PM.

  12. #11
    Bronze Member
    Points: 1,546, Level: 10
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Gouda/Netherlands
    Posts
    27
    Points
    1,546
    Level
    10
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Any news on not showing information about 3 dutch channels in IP-EPG? (See previous post)

  13. #12
    Gold Member
    Points: 4,927, Level: 20
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 123
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    383
    Points
    4,927
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    in my opinion the are to many gaps in the dutch IP-EPG. Philips can you add the following channels and program info:
    - FOX NL
    - FOX Sports (1 t/m6)
    - 24Kitchen
    - NPO-channels NPO 101TV, NPO Zapp Xtra, NPO Best, NPO Cultura
    - Al regional channels, i.g. TV Oost
    - RTL Crime NL
    - RTL Lounge NL

    On my tv gracenote doesnot support these channels, so no program info is provided.
    Kind request to add these channels.

Similar Topics

  1. Ambilight Promo (Dutch)
    By Philips - Mark in forum TV: Innovation
    Replies: 0
    Last Post: 11-20-2012, 05:38 PM
  2. Where do I find Dutch apps?
    By ralfmaas in forum Smart TV: Apps
    Replies: 3
    Last Post: 10-15-2012, 07:12 AM
  3. HBBTV Dutch Channels
    By Erikrijnders in forum Smart TV: HbbTV
    Replies: 3
    Last Post: 10-17-2011, 04:00 PM
  4. New on NETTV: TVOost (Dutch)
    By Erikrijnders in forum Smart TV: New Apps
    Replies: 0
    Last Post: 03-03-2011, 04:26 PM
  5. Net TV: NOS (Dutch news)
    By Huub in forum Smart TV: Apps
    Replies: 7
    Last Post: 11-24-2010, 05:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •