Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 23, Level: 1
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    2
    Points
    23
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy MCi730 volume control not working on device

    Hi,

    I'm "ethernetted" up and ready to use my Streamium MCi730, but whenever I turn the volume knob up, the volume goes up.... and when I turn the volume know down, the volume goes....

    (wait for it)


    UP!

    Frustratingly the only way I have to lower the volume on the device is to use the remote.

    Why is this happening please?

    Many thanks

    Mike (Tattynuc)

  2. #2
    New Member
    Points: 23, Level: 1
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    2
    Points
    23
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Really.....no-one?

  3. #3
    Moderator
    Points: 8,040, Level: 26
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 110
    Overall activity: 99.8%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive5000 Experience Points1 year registered
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,313
    Points
    8,040
    Level
    26
    Thanks
    26
    Thanked 48 Times in 45 Posts
    Rep Power
    10
    Hello,

    Please restore factory settings as described on page 38 of the user manual below and check again:

    http://download.p4c.philips.com/file...12_dfu_aen.pdf

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 1,093, Level: 8
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 26.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    38
    Points
    1,093
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    0
    Good day,

    That's a hardware / sensor issue...... Probably the knob is faulty.... Might be is......

    </3

  5. #5
    Moderator
    Points: 8,040, Level: 26
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 110
    Overall activity: 99.8%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive5000 Experience Points1 year registered
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,313
    Points
    8,040
    Level
    26
    Thanks
    26
    Thanked 48 Times in 45 Posts
    Rep Power
    10
    Dear Users,

    There is no active discussion on this topic for quite some time. Therefore, we have closed this topic for the moment. In case you want to discuss further, you may start a new topic or send me a PM to re-open the topic.

    Thanks for your understanding in advance!

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

Similar Topics

  1. Unable to use control volume using remote control - HTB9150
    By leighton in forum Sound: Home Cinema Sound
    Replies: 2
    Last Post: 06-10-2014, 01:03 PM
  2. Volume control
    By EriEvan in forum Sound: Sound Bar (1.1 system)
    Replies: 8
    Last Post: 06-17-2013, 11:50 AM
  3. Control you AW device without using the AirStudio app via your PC
    By Toengel in forum Sound: Fidelio Wireless Audio series (AW1000, AW2000, AW3000, AW5000, AW9000)
    Replies: 6
    Last Post: 12-22-2012, 03:09 PM
  4. AAC stream not working (MCI730)
    By chingy in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 3
    Last Post: 01-09-2012, 11:39 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 10-19-2011, 03:11 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •