Results 1 to 7 of 7
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 195, Level: 2
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    4
    Points
    195
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    philips 22pfh4109/88

    I bought philips 22pfh4109/88 and when I use it as computer monitor the picture is not on a full screen (the picture format is reduce on all sides). How I can set the picture from my computer to be on full screen?

  2. #2
    Moderator
    Points: 41,518, Level: 62
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 76.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!VeteranOverdrive25000 Experience Points
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,663
    Points
    41,518
    Level
    62
    Thanks
    31
    Thanked 119 Times in 101 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    what screen Resolution have you set on the PC?
    What Picture Mode have you select on the TV?

    Regards
    Thomas
    [many different Devices]-[many different Versions]-[Astra19,2°E/Cable Germany]-[50Mbit DSL]
    FAQ's, Tipps und Tricks etc

  3. #3
    New Member
    Points: 195, Level: 2
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    4
    Points
    195
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Thomas.

    I use:

    1920 x 1080 Screen resolution on my PC
    Computer Picture mode on the TV

    Regards.
    Riste



    Quote Originally Posted by Philips - Thomas View Post
    Hi,

    what screen Resolution have you set on the PC?
    What Picture Mode have you select on the TV?

    Regards
    Thomas

  4. #4
    New Member
    Points: 195, Level: 2
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    4
    Points
    195
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Some one to help me??

  5. #5
    Moderator
    Points: 1,473, Level: 10
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 27.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered1000 Experience Points
    Philips - Christian's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    200
    Points
    1,473
    Level
    10
    Thanks
    8
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Riste,

    I'm going to need a little more information from you. Would you be able to tell me the current SW version on the TV as well as what Operating System you are using? (For instance Windows 8).

    Also please check your overscan settings in the nvidia system control or the ATI manager.

    To check what the latest SW version is you can click on Home > Settings > Software Settings > Current Software info.

    Best,
    Christian
    Last edited by Philips - Christian; 11-03-2014 at 11:38 AM.

  6. #6
    New Member
    Points: 195, Level: 2
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    4
    Points
    195
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Christian View Post
    Hi Riste,

    I'm going to need a little more information from you. Would you be able to tell me the current SW version on the TV as well as what Operating System you are using? (For instance Windows 8).

    Also please check your overscan settings in the nvidia system control or the ATI manager.

    To check what the latest SW version is you can click on Home > Settings > Software Settings > Current Software info.

    Best,
    Christian

    Hi Christian.

    I'm using Windows 7 Professional.

    SW: Release Version: TPN149E_003.230.000.000
    PQ Version: PQ V0.0001 2013115

    Thanks.

    Best regards.
    Riste

  7. #7
    Diamond Member
    Points: 78,765, Level: 87
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 1,385
    Overall activity: 89.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengels Philips Blog
    Posts
    6,867
    Points
    78,765
    Level
    87
    Thanks
    202
    Thanked 306 Times in 271 Posts
    Rep Power
    13
    Hi,

    FW 3.240 is online...

    Toengel@Alex

Similar Topics

  1. 22PFH4109/88 USB Recording DVB-C
    By blesio in forum TV Forum
    Replies: 4
    Last Post: 03-14-2014, 08:03 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •