Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 39, Level: 1
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1
    Points
    39
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    GoGear Vibe plays Album tracks in Alphabetic order

    I have a GoGear Vibe model SA4VBEo8KN/12 and when I go in to Album view the tracks are listed in Alphabetic order and play in that order - the FAQ indicates it should play in ID3 order. I've updated the firmware to v1.2.

    Is this a known issue?

    I've reformatted and reset to factory settings then copied a few albums over via Explorer, screen grab is of one of them.

    I go to Music \ Albums then select Abacab press top right button and select play it plays tract 1, Abacab then track 5, Dodo instead of track 2. If I go in to the Abacab folder the tracks are listed in Alphabetic order.

    Click image for larger version. 

Name:	Gogear.JPG 
Views:	58 
Size:	44.0 KB 
ID:	2754

  2. #2
    Moderator
    Points: 6,666, Level: 24
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 384
    Overall activity: 99.5%
    Achievements:
    New Achievement!5000 Experience Points1 year registered
    Philips - Sarka's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    603
    Points
    6,666
    Level
    24
    Thanks
    24
    Thanked 16 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Hello Dave,

    Can you please send me a private message with a serial number of the player?
    Have you tried to reset a player by inserting a pen tip or other object into the reset hole on VIBE? Hold until the player shuts down.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

  3. #3
    New Member
    Points: 12, Level: 1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    1
    Points
    12
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I also have GoGear Vibe, Mod: SA4VBE08RF/97. Same thing happens, albums loaded onto machine which then sorts the tracks within the album alphabetically which needless to say shreds the album... not happy.

    C

Similar Topics

  1. my GoGear vibe plays 2 tracks then switches off...
    By Leslie in forum Sound: GoGear SA4-series (2012)
    Replies: 8
    Last Post: 07-07-2014, 09:33 AM
  2. Albums play tracks in random order????
    By Rookster in forum Sound: GoGear SA4-series (2012)
    Replies: 2
    Last Post: 05-17-2013, 12:30 PM
  3. Album tracks in wrong order
    By zaentzpantz in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 15
    Last Post: 11-21-2012, 07:46 AM
  4. Order of Tracks on Albums
    By paulietheboy in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 4
    Last Post: 03-10-2012, 11:59 AM
  5. Album cover with flac tracks doesn't appear!
    By gd170665 in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 4
    Last Post: 02-15-2012, 11:18 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •