Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
  1. #16
    New Member
    Points: 14, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    2
    Points
    14
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by pkasabov View Post
    1. Download Terminal Emulator for Android from the Google Play
    2. Open this app and in the terminal, type
    am start --user 0 -n com.android.settings / .SecuritySettings
    3. This will open securitiy settings
    4. Put a tick in the "unknown sources"
    5. With chrome browser, from internet, Install Blackmart Alpha 0.99.2.77В app
    6. Open Blackmart, install any application you want
    Hi. Step 2 is giving me error that "com.android.settings" is unknown. Any other idea how to overpass this and enable unknown sources?

  2. #17
    Gold Member
    Points: 1,661, Level: 11
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 189
    Overall activity: 99.5%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registeredOverdrive1000 Experience Points

    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    327
    Points
    1,661
    Level
    11
    Thanks
    3
    Thanked 45 Times in 38 Posts
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by bobr76 View Post
    Hi. Step 2 is giving me error that "com.android.settings" is unknown. Any other idea how to overpass this and enable unknown sources?
    Did you type am start --user 0 -n com.android.settings/.SecuritySettings without spaces between the / character or did you wrongfully type am start --user 0 -n com.android.settings / .SecuritySettings with spaces as stated?

  3. #18
    New Member
    Points: 14, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    2
    Points
    14
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by HenkM View Post
    Did you type am start --user 0 -n com.android.settings/.SecuritySettings without spaces between the / character or did you wrongfully type am start --user 0 -n com.android.settings / .SecuritySettings with spaces as stated?
    Ahhh didnt know there is error in string. I put as you said and managed to get it done. Thanks a milion for help.

  4. #19
    New Member
    Points: 12, Level: 1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    1
    Points
    12
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, I am unable to do the same for 50PUK6809/12. It gives an error when trying to download the app - that I should sign-in with the google basket icon....weird - it also does not detect my tv as device.
    Anyone?

  5. #20
    Gold Member
    Points: 1,661, Level: 11
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 189
    Overall activity: 99.5%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registeredOverdrive1000 Experience Points

    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    327
    Points
    1,661
    Level
    11
    Thanks
    3
    Thanked 45 Times in 38 Posts
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by svanakin View Post
    Hi, I am unable to do the same for 50PUK6809/12. It gives an error when trying to download the app - that I should sign-in with the google basket icon....weird - it also does not detect my tv as device.
    Anyone?
    This only applies to Powered by Android models, which your 50PUK6809 not seems to be.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Topics

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-21-2015, 03:16 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-29-2015, 03:54 PM
  3. How to get rid of Unknown sources
    By HenkM in forum TV: Software 2014 models
    Replies: 4
    Last Post: 01-27-2015, 01:54 PM
  4. 55PUS8809 Android upgrade is in urgent need
    By Ibanez in forum TV: Software 2014 models
    Replies: 5
    Last Post: 11-05-2014, 02:38 PM
  5. Philips auto 3d mode. How I can enable that?
    By slobadaca in forum TV Forum
    Replies: 7
    Last Post: 05-12-2013, 01:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •