Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Silver Member
    Points: 292, Level: 3
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 58
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered250 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    55
    Points
    292
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    1

    Youtube app not able to play any videos

    Hi

    I'm having issues with playing any videos using the Youtube app.
    I can search for videos etc. but when I select a video for playing nothing happens (other than the "Loading..." text coming on)

    Model: 47PFS7509/12
    Firmware: QN141E_012.003.006.128

  2. #2
    Moderator
    Points: 17,624, Level: 40
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 426
    Overall activity: 99.6%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,765
    Points
    17,624
    Level
    40
    Thanks
    2
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    "any" video?
    Is this the same after an Update of the Firmware?

    Thomas

  3. #3
    Silver Member
    Points: 292, Level: 3
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 58
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered250 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    55
    Points
    292
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    1
    Quote Originally Posted by Philips - Thomas View Post
    Hi,

    "any" video?
    Is this the same after an Update of the Firmware?

    Thomas
    Hi... yes no matter what video I selected the Youtube app just keep "Loading....".
    But I got it to work after I signed in with my Youtube account.
    Not sure how this can be related. I will try and logout later and test again (after the FW update).

    /T

  4. #4
    Silver Member
    Points: 292, Level: 3
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 58
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered250 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    55
    Points
    292
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    1
    Just upgraded and tested without being logged in and everything works. Don't know what was the issue yesterday. It has been working since.

Similar Topics

  1. Youtube almost cannot load videos
    By alcio313 in forum Smart TV: YouTube
    Replies: 3
    Last Post: 03-19-2013, 01:31 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 01-01-2013, 02:16 PM
  3. Long videos in youtube problem
    By shemeri in forum Smart TV: YouTube
    Replies: 5
    Last Post: 10-05-2012, 06:37 AM
  4. HQ YouTube videos on your TV (with Android or iOS device)
    By smart in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 1
    Last Post: 11-17-2011, 05:32 PM
  5. The app has some youtube videos that do not run.
    By Dudusat in forum Smart TV: YouTube
    Replies: 0
    Last Post: 09-21-2011, 07:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •