Results 1 to 5 of 5

Topic: Login problem

  1. #1
    Bronze Member
    Points: 3,198, Level: 16
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 252
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Eindhoven/The Netherlands
    Posts
    47
    Points
    3,198
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Login problem

    I cannot login on my Youtube account. I see two sign in possibilities: my own account and a second named ntMigrated. When I try to login on my own account the TV goes to ntMigrated en there is nothing to find.
    Who can help me ?

  2. #2
    Silver Member
    Points: 3,326, Level: 16
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 124
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    DellUser's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    104
    Points
    3,326
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    5
    Do a clear Net TV Memory. It is in the menu under the options button of the remote control, just above the volume button.
    (Note: After this you must accept terms of use and register again at Club Philips).
    Confirm your email & password on YouTube to make sure you are putting the right one in.

  3. #3
    New Member
    Points: 1,677, Level: 11
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 173
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Points
    1,677
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    OK, had the same problem.
    Signing in with my google account rather than the old Youtube user name solved the problem.

    Cannot see favorites or subscriptions though
    Last edited by kaba; 09-09-2010 at 10:28 AM.

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 3,198, Level: 16
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 252
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Eindhoven/The Netherlands
    Posts
    47
    Points
    3,198
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Yes!
    Thanks

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 1,238, Level: 9
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 112
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Berlin
    Posts
    23
    Points
    1,238
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by DellUser View Post
    Do a clear Net TV Memory. It is in the menu under the options button of the remote control, just above the volume button.
    I don't see this option. Can you provide more verbose instructions on how to clear Net TV memory? Or maybe a pointer to an online help resource?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •