Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 1,211, Level: 9
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Kiev/Ukraine
    Posts
    2
    Points
    1,211
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Myremote for PFL9604

    Hi There,

    I upgrated my TV to Q5492-0.26.78.0, after this enable the Jointspace. In my Desire HD the Myremote recognises the TV but it doesn't work, please i need your support!!!, may be I missed some configuration or something like this!!!

  2. #2
    New Member
    Points: 1,133, Level: 8
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2
    Points
    1,133
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I've the same problem, same mobile (Desire HD), same firmware version (Q5492-0.26.78.0). Was not able to find a newer on. My TV is a 47PFL8404H. Also for me discovery works but no control at all

  3. #3
    New Member
    Points: 1,133, Level: 8
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2
    Points
    1,133
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hmmm, the application finally crashed. Starting it again and suddenly it works. Maybe your app also just needs a restart...?

    greets
    Daniel

  4. #4
    New Member
    Points: 1,211, Level: 9
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Kiev/Ukraine
    Posts
    2
    Points
    1,211
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    now is working!!!

    I deleted and installed again and started to work the app.

    THANK!


    Quote Originally Posted by daniel View Post
    Hmmm, the application finally crashed. Starting it again and suddenly it works. Maybe your app also just needs a restart...?

    greets
    Daniel

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •