Results 1 to 8 of 8
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 1,193, Level: 9
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 157
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Enschede NL
    Posts
    4
    Points
    1,193
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Philips smart 7 series and 3D on the PS3

    Hi,
    Have to open a new topic. Just registered as a member. I am in shock to hear from other forums that it seems even though Philips was marketing series 7 as being fully 3d ready (and thus compatibile) it seems taht there are problems with Sony PS3 3d gaming and playing 3D movies. I have a 42 inch 7666 . Very happy with it but I am disappointed that for the time being there seems to be no support for 3D gaming since other users are reporting that the PS3 is not recognising the TVs as 3D capable

    Is Philips aware of this issue?

    Can philips and other users elighten me on this. Was hoping to play GT5 in glorious 3D and play 3D blu-ray with ambilight in a few weeks. Till ow it seems that we are gonna miss this !

    Please help....

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 55,269, Level: 72
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 281
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,185
    Points
    55,269
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    this TV has Easy 3D - did you installed the latest firmware (10.94.1)? Also you need to update your PS3 to the latest version. Your PS3 need to be setup to the TV (somewhere you now have the option for 720p 3D or something else).

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 1,193, Level: 9
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 157
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Enschede NL
    Posts
    4
    Points
    1,193
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Toengel,

    I installed the latest software Versie: 000.010.094.001. Also the PS3 have the latest update. The setup from the pS3 is tested by us. We conect the LG42ws650 from our neighbours and it was working.

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 55,269, Level: 72
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 281
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,185
    Points
    55,269
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    can you try to connect a 3D blu-ray player?

    (Are you sure you have a 7666? For example the 7466 does NOT support 3D).

    Toengel@Alex

  5. #5
    New Member
    Points: 1,193, Level: 9
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 157
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Enschede NL
    Posts
    4
    Points
    1,193
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I am sure i have a 42pfl7666. In the user manual is written that the tv can play 3D.
    I have a HTS 7200. The HTS 7200 is 6 months old. Thats why i try to connect the PS3.When that not gone work i have to buy the new HTS 7200. But i will wait a few weeks if Philips solves the problem.

  6. #6
    Bronze Member
    Points: 1,726, Level: 11
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 124
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    l00pu5's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Germany
    Posts
    49
    Points
    1,726
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Guys, I own such a TV set and mine IS capable of 3D via PS3.

    @Toengel: 10.94.1 won't do anything concerning 3D playback. 10.65.11 (that's the one that should've been installed before) will run as well.

    @jurgbutt: try restoring the defaults on your PS3. After that, the PS3 should fire up some sort of first-time installation where - at some point - the TV set will be properly recognized as a 3D-capable display. See for yourself what happens when you insert a 3D game/BD after that

  7. #7
    New Member
    Points: 1,193, Level: 9
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 157
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Enschede NL
    Posts
    4
    Points
    1,193
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Cool Great news

    l00pu5,

    Thanks

    It works!!!!!!

    Great quality.

  8. #8
    Moderator
    Points: 20,566, Level: 43
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 99.4%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,921
    Points
    20,566
    Level
    43
    Thanks
    8
    Thanked 48 Times in 43 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    Topic has been moved to the 3D Subforum.

    Regards
    Thomas

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •