Results 1 to 7 of 7

Topic: Cinema 21/9

  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 1,286, Level: 9
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Denmark
    Posts
    4
    Points
    1,286
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Cinema 21/9

    Please help
    I have a Philips 56PFL9954H/12, and i would like to use Philips app Myremote, but i can not get the app to find my tv, anyone who know what the problem is...?
    I offcourse have nettv in my tv, and i have enable jointspace on tv.
    Thank you

  2. #2
    Silver Member
    Points: 1,951, Level: 12
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 199
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Italy / FVG
    Posts
    101
    Points
    1,951
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5
    did you update your TV to the latest FW?
    I had the same problem, then fixed by updating my TV.

  3. #3
    New Member
    Points: 1,286, Level: 9
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Denmark
    Posts
    4
    Points
    1,286
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes i have the latest Q5492-0.26.78.0 from 09/07/2010

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 55,143, Level: 72
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 407
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,181
    Points
    55,143
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    did you activate jointSpace?

    Toengel@Alex

  5. #5
    New Member
    Points: 1,286, Level: 9
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Denmark
    Posts
    4
    Points
    1,286
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes i have activated jointspace

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 55,143, Level: 72
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 407
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,181
    Points
    55,143
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    hmm - and Net TV is working? Your MyRemote-App-Device is in the same LAN/WLAN?

    Toengel@Alex

  7. #7
    New Member
    Points: 1,286, Level: 9
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Denmark
    Posts
    4
    Points
    1,286
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes net tv working,and same wlan, but now i think it is the router that is the problem, mayby something about security ...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •