Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 85 of 85
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #76
    Silver Member
    Points: 3,273, Level: 16
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 177
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    May 2011
    Location
    Hilvarenbeek / Netherlands
    Posts
    61
    Points
    3,273
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Adamo View Post
    Hi Toengel,

    have you tried to play a movie using a USB stick (not an hdd)?

    I use USB port #1 (connected before power on the TV)

    Generally, this is the sequence:
    - power on the TV
    - switch to USB (by menu)
    - play a movie (.avi)
    - at the end of the movie, back into the root of the USB stick
    - press stand by button (on the remote)
    - the TV shut down
    - 10-15 seconds, the TV power on again

    Adamo
    It just happened here when I shut down the TV while watching an AVI via DLNA...

  2. #77
    Silver Member
    Points: 3,636, Level: 17
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 214
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    195
    Points
    3,636
    Level
    17
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Chrissie18 View Post
    Sorry, still didn't call... Was a bit too busy.
    But still planning as NetTV is now totally unreachable...
    So, finally I found the time to call support yesterday.
    They couldn't help me with the NetTV (it is a known problem with some people) and I will be contacted as soon as there is a solution...

    Also mentioned the sound/picture drop when watching via HDMI and I got the suggestion to reinstall the latest firmware, while all connections are disconnected from the TV (and CAM removed).
    Hadn't tried that before, so what the heck, tried it yesterday.
    As we usually watch - without any problems - using the internal DVB-C tuner, it will take a while until I can deffinitely say if it worked (sunday it will record Fringe again, so next week?!)

    At least it is now officially added to my 'dosier', for guarantee purposses...

  3. #78
    Silver Member
    Points: 3,636, Level: 17
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 214
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    195
    Points
    3,636
    Level
    17
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Chrissie18 View Post
    (...)

    Also mentioned the sound/picture drop when watching via HDMI and I got the suggestion to reinstall the latest firmware, while all connections are disconnected from the TV (and CAM removed).
    Hadn't tried that before, so what the heck, tried it yesterday.
    As we usually watch - without any problems - using the internal DVB-C tuner, it will take a while until I can deffinitely say if it worked (sunday it will record Fringe again, so next week?!)
    (...)
    Well, just the second time watching via HDMI and had the first video/sound blackout again...

    Additionally, the Dynamic Backlighing just when berserk.
    with some scenes the right corner started flickering dark and light.
    Even when I turned off the MediaCenter (so te 'no signal' notice) I saw a bright band running across the right side. Also when entering the Home and exiting it (which should leave a completely black screen for some seconds before the no signal)

    I havent noticed this with version 34 (my previous firmware). Any other persons noticed this?
    (Did see a movie on the dutch forum, but it is inaccessable).

    Finally, I got called today by the Tech center hired by philips support, only to be told that the problem is known and that I'm being called when the solution is definately: 1 till 3 weeks, depending on the internal testing results.
    Oh well, at least it is descent to let people call to give the news in person...

  4. #79
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    639
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    5
    Philips,
    Is it possible to play a video with no audio track with the internal player?

    Can this be enabled in a next firmware release?

  5. #80
    Diamond Member
    Points: 52,948, Level: 71
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 1,102
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,079
    Points
    52,948
    Level
    71
    Thanks
    160
    Thanked 181 Times in 162 Posts
    Rep Power
    11
    He Petasis,

    can you please post a small test video - I'd like to try...

    Toengel@Alex

  6. #81
    New Member
    Points: 995, Level: 8
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 155
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5
    Points
    995
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi

    i have installed the .39 version but i dont like,
    Where can i get the .34 version ?
    I have a 8605 TV

    Regards and thanks
    Jaby

  7. #82
    Silver Member
    Points: 2,665, Level: 14
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Istanbul
    Posts
    192
    Points
    2,665
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Philips don't support downgrade FW. so they don't have it available and not guaranty whether it works afterwards...

  8. #83
    Silver Member
    Points: 3,636, Level: 17
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 214
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    195
    Points
    3,636
    Level
    17
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    4
    See http://philips.samipupu.com/9xx5.html

    Additionally, from version 34 I myself keep all firmware which I was content with (so that's versions 25 till 34 )

  9. #84
    New Member
    Points: 995, Level: 8
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 155
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5
    Points
    995
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Chrissie18 View Post
    See http://philips.samipupu.com/9xx5.html

    Additionally, from version 34 I myself keep all firmware which I was content with (so that's versions 25 till 34 )
    Hi:

    And the 9xx5 is compatible with the 8605 ?

    Regards and Thanks
    Jaby

  10. #85
    Silver Member
    Points: 3,636, Level: 17
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 214
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    195
    Points
    3,636
    Level
    17
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by jaby View Post
    Hi:

    And the 9xx5 is compatible with the 8605 ?

    Regards and Thanks
    Jaby
    Ah... didn't noticed the modelnumber.
    I actually do not know. Specially as that site explicitly warns about other models.
    But Philips themselves mention both series in one overview issue (see Software main topic: 'Software overview for 8xx5 and 9xx5 series (2010 models)')..

    @Toengel: do you know that?

    Otherwise what you could also do as a verification: take the latest upgrade (40) for the 9705 and 8605 and compare both .upg files. If those as the same, you can expect the previous versions to also be the same... (right?)

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •