Results 1 to 8 of 8
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 1,108, Level: 8
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    SWEDEN
    Posts
    5
    Points
    1,108
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    TV does not respond to PC/Media Connect

    I've read the forum but find no answer that fits and works. W-Fi Media Connect can not get respond from tv. The pc discovers the tv. Everything is fine and well done as I can understand, from PC side. But tv does not respond to the pc and to the Media Connect. Router settings fine too though less sure there. I am on Windows 7 Ultimate 64 bits. Any help?

  2. #2
    Moderator
    Points: 15,897, Level: 38
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 553
    Overall activity: 88.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,629
    Points
    15,897
    Level
    38
    Thanks
    1
    Thanked 29 Times in 28 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Woodtears,

    can you please be more specific on which TV you use.
    What we also need to know is how the TV is connected to the Router and how the PC is connected to the Router.
    Are you able to use other Network based Services from the TV? (Browser PC, NetTV)

    Thanks
    Thomas
    Forum Mod

  3. #3
    New Member
    Points: 1,108, Level: 8
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    SWEDEN
    Posts
    5
    Points
    1,108
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi!

    TV is 55PFL 6606T/12. Wireless connection through a router. Media Connect asppears sometimes now on TV but suddenly the tv goes black and in the pc you can read that tere is no respond from the tv. Yes I can use other services.

  4. #4
    Gold Member
    Points: 1,885, Level: 12
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 265
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Germany
    Posts
    276
    Points
    1,885
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    So sometimes it works.
    at first you should make sure that no device is interfering in the connection.
    connect the TV and the PC via cable to the router and test. also, set PC and TV to manual ip configuration (you can use the same data they get via DHCP) and connect them both directly without the router to check if it works

  5. #5
    New Member
    Points: 1,108, Level: 8
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    SWEDEN
    Posts
    5
    Points
    1,108
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Well, it works so far as you see the Media Connect in black and white color design but you see nothing from the PC screen. I though trying what you said but I must get a long a cable for that which i will do later. I read somewhere that you cannot stream Media Connect with a direct connection; you must use wireless conenction as it said. By the way, there is another laptop conencting wireless at the same time. May that interfere?
    Last edited by Woodtears; 07-26-2011 at 09:46 AM.

  6. #6
    New Member
    Points: 1,108, Level: 8
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    SWEDEN
    Posts
    5
    Points
    1,108
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Though I remember now that this issue happens too when the other pc is not on.

  7. #7
    Gold Member
    Points: 1,885, Level: 12
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 265
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Germany
    Posts
    276
    Points
    1,885
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Woodtears View Post
    Well, it works so far as you see the Media Connect in black and white color design but you see nothing from the PC screen. I though trying what you said but I must get a long a cable for that which i will do later.
    okay, just leave a message after you have tried
    I read somewhere that you cannot stream Media Connect with a direct connection; you must use wireless conenction as it said.
    there is a message somewhere in the forum from a mod which says that, however the name, no wireless connection is needed
    By the way, there is another laptop conencting wireless at the same time. May that interfere?
    youll never now, but i dont think so

  8. #8
    New Member
    Points: 1,108, Level: 8
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    SWEDEN
    Posts
    5
    Points
    1,108
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Ok thank you. I will try to get a cable for direct connection.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •