Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    New Member
    Points: 1,041, Level: 8
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Moscow/Russia
    Posts
    1
    Points
    1,041
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thumbs down

    If you turn off the TV with a remote control when watching videos with USB, it turns off, but after 10 seconds back on. The problem appeared in the firmware 137.
    When viewing a MKV video file from the USB, HD Natural Motion function does not work. Video is not smooth at any value of the setting.

  2. #17
    New Member
    Points: 1,033, Level: 8
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Warsaw/Poland
    Posts
    3
    Points
    1,033
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    lack of subtitltes

    Is there any chance that the next FW will support subtitles? (both when playing movies via DLNA and USB). Philips please do something about it.

  3. #18
    Bronze Member
    Points: 1,546, Level: 10
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    dellamag's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Tuscany/Italy
    Posts
    24
    Points
    1,546
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Maxoid View Post
    It would be good to add support for AVCHD files (.mts, .m2ts).
    I agree with you. I would like this feature, but it's since December I asked for this in this forum; I'm going to think they will never add support for AVCHD files.

  4. #19
    Bronze Member
    Points: 1,528, Level: 10
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    11
    Points
    1,528
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Dear Philips, is support of the model range of 2010 year probably ending or has already ended? Make at least present for owners of these TVsets lastly,
    release the FW with parameters image processing similar to the firmware 075.13.54.

  5. #20
    Bronze Member
    Points: 1,540, Level: 10
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Switzerland
    Posts
    42
    Points
    1,540
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Update to http://www.supportforum.philips.com/...ull=1#post9072

    11.08.2011
    - TV returned from 3rd repair service
    - CI+ card works but there are still sound dropouts on channels with Dolby Digital audio stream
    - Called Sertronics: "We'll talk to Philips how to proceed and call you back"

  6. #21
    Bronze Member
    Points: 1,335, Level: 9
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    13
    Points
    1,335
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    sound drops still continue PFL7695/12 TURKEY

  7. #22
    Gold Member
    Points: 4,071, Level: 18
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    381
    Points
    4,071
    Level
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by gidagap View Post
    Dear Philips, is support of the model range of 2010 year probably ending or has already ended? Make at least present for owners of these TVsets lastly,
    release the FW with parameters image processing similar to the firmware 075.13.54.
    You are talking rubbisch. Support to this tv's cannot end as the tv lasts over 10 years. New features have to be implemented en problems have to be solved.

  8. #23
    New Member
    Points: 1,388, Level: 10
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Tilburg/Netherlands
    Posts
    1
    Points
    1,388
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Could you please enable the now/next and network-EPG function in the Netherlands?

    Philips helpdesk points to Ziggo's CI+ certification and Ziggo's helpdesk points to Philips and discards this certification issue... so... could Philips please contact Ziggo and sort this out?

  9. #24
    New Member
    Points: 1,434, Level: 10
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 116
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    9
    Points
    1,434
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by WpuntNL View Post
    Could you please enable the now/next and network-EPG function in the Netherlands?

    Philips helpdesk points to Ziggo's CI+ certification and Ziggo's helpdesk points to Philips and discards this certification issue... so... could Philips please contact Ziggo and sort this out?
    I am also waiting for this. I can not understand why Philips say this is an Ziggo issue, while it works with all other branches. I am very dissappointed about this and this will have consequences for further purchaces of any kind of Philips products.

  10. #25
    New Member
    Points: 997, Level: 8
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 153
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1
    Points
    997
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    A few weeks ago i bought a philips 7605h 40". One of the reasons i purchased the philips products was network-epg support as advertised. Now sadly this is not supported on my tv. Philips disabled the function for dutch users and points the finger to Ziggo, while Ziggo put out a official statement saying the network-functions should not be disabled and thus pointing the finger to Philips the consumers are out of luck. Now i called Philips support and they told me they are not going to change the functionality for the 2010tv's. I asked them nicely to check the conflict with Ziggo and they promised to e-mail me. They didn't.

    So i think Philips is not putting the effort to solve this conflict with Ziggo for their costumers. Now for all Dutch people, i advice you not to buy a philips tv until Philips put out a official statements and clears the rumors.

    Im deeply disappointed in Philips and their support. Even on this forums the Philips officials are avoiding the questions about this IP-EPG topic and do not care about the dutch users. They just ignore us!
    Last edited by DJ1; 08-13-2011 at 02:26 PM.

  11. #26
    Gold Member
    Points: 4,071, Level: 18
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    381
    Points
    4,071
    Level
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by DJ1 View Post
    A few weeks ago i bought a philips 7605h 40". One of the reasons i purchased the philips products was network-epg support as advertised. Now sadly this is not supported on my tv. Philips disabled the function for dutch users and points the finger to Ziggo, while Ziggo put out a official statement saying the network-functions should not be disabled and thus pointing the finger to Philips the consumers are out of luck. Now i called Philips support and they told me they are not going to change the functionality for the 2010tv's. I asked them nicely to check the conflict with Ziggo and they promised to e-mail me. They didn't.

    So i think Philips is not putting the effort to solve this conflict with Ziggo for their costumers. Now for all Dutch people, i advice you not to buy a philips tv until Philips put out a official statements and clears the rumors.

    Im deeply disappointed in Philips and their support. Even on this forums the Philips officials are avoiding the questions about this IP-EPG topic and do not care about the dutch users. They just ignore us!
    No they donot. The question goes to the technicians, who have to solve this out. A Philips member on this forum is going to sort this out and comes back to us as soon he knows more.

    I also gave him the statement from the Ziggo-official on the Ziggo-forum in which is clearly stated that the IP-EPG must work and shouldnot be blocked. Cable-info is default, but IP-EPG must co-exist. Ziggo never ever stated that the IP-EPG must be blocked when using CI+:

    Read what A Ziggo official is saying about this: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...t=33451&page=3 Post nr.9
    Last edited by Erikrijnders; 08-15-2011 at 04:14 PM.

  12. #27
    Silver Member
    Points: 2,014, Level: 12
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    73
    Points
    2,014
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Erikrijnders View Post
    Read what A Ziggo official is saying about this: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...d.php?p=349431 Post nr.9
    Link is not working.

  13. #28
    Gold Member
    Points: 4,071, Level: 18
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    381
    Points
    4,071
    Level
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...t=33451&page=3

    Post 9 + 10

    Ziggo official states that IP-EPG must work and that Ziggo doesnot want this to be blocked at all!
    Last edited by Erikrijnders; 08-15-2011 at 04:18 PM.

  14. #29
    Bronze Member
    Points: 1,343, Level: 9
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Germany
    Posts
    28
    Points
    1,343
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Bug in this firmware:

    When watching a AVI movie via DLNA streamed from my NAS running Twonky server on my 42PFL7655K02 and then pressing the standby-button on the remote without stoping the movie prior to it and entering the home screen or switching bach to television, the TV enters standby mode, but the network interface of the TV does not shut down. The TV is still receiving data through the network, because all lights on my switch keep blinking like crazy, which is normal during data transfer. When I turn on the TV again, then there is no boot-sequence showing the Philips logo, even after several minutes of standby, instead the movie appears directly on the screen within a second. It looks like that the TV never enters standby mode, but instead just turns off the display and the sound.

  15. #30
    Diamond Member
    Points: 47,594, Level: 67
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 756
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,698
    Points
    47,594
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    it seems the TV goes into eco mode (like the green button function).

    Toengel@Alex

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •