Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 1,097, Level: 8
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 53
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Portici (NA)
    Posts
    8
    Points
    1,097
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation Philips Wi-fi Mediaconnect big problem

    Good Morning Forum,

    I have a big problem with Philips Wi-Fi MediaConnect ver.1.6.42.

    My TV is 40PFL8605H/12

    When I run the MediaConnect app, the icon is disabled and the tooltips say "Searching for TV
    on the network "

    Until a week ago it worked very good.

    The MediaConnect worked perfectly on two different PCs (both Seven 64)
    in my home network.

    In the meantime I updated the firmware on my TV to the version of the TV 000.140.039.000

    I did not tell for sure but I suspect the problem is born with the update.


    In order I have already tried:

    Full reset of the TV

    Reset and reinstall Wi-Fi PTA01 on my TV.

    Resetting the modem/router on my home network.

    Reinstalling the application Wi-Fi MediaConnect on my PC .

    Disable Firewall and Antivirus on my PC



    Note:

    The TV run perfectly the NET TV and access perfectly to multimedia files on shared folder PC.

    Immediately after detecting the problem, in the network TV settings,
    i found that the set "Displayed multimedia files" was strangely disabled
    I tried to reenable but no longer works

    In general, the TV is no longer detected by the PC on the network.


    I called the hotline, but hekpdesk do not even know where
    begin.


    I'm desperate

    Help me

  2. #2
    Moderator
    Points: 17,624, Level: 40
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 426
    Overall activity: 99.6%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,765
    Points
    17,624
    Level
    40
    Thanks
    2
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    i dont see a need for 2 threads, do you?
    If so, send me an IPM.

    please use this thread:

    http://www.supportforum.philips.com/...0321#post10321

    Thanks
    Thomas

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •