Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 1,037, Level: 8
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Canadaland
    Posts
    1
    Points
    1,037
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    No video over component

    Just as the title says. I've tried multiple cables with my Wii and PS2, and while I get audio, no video comes through at all. I know the cables are fine because they work wonders on my old TV which died a few months ago. I have never once however gotten them working on this thing. Any suggestions?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 47,536, Level: 67
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 814
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,696
    Points
    47,536
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    can you please describe your setup? Which TV do you have and how did you connect your devices?

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 819, Level: 7
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 131
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Rotterdam / The Netherlands
    Posts
    6
    Points
    819
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have the same / similar problem with the Wii. My TV is the 40pfl9705h/12. I use a scartconnector on Ext1, in which I plugged in my Wii A/V (the red white yellow) cable. In the set-up menu I added game console, connected via Ext1, but when trying to use my Wii I get an error message saying that there is no video input.

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •