Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 262
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #136
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by johngialips View Post
    i know the answer

    <<Due to some TV limitations (hardware and software) this will not be implemented.>>

    sorry but these (this) guys are kidding us.
    i called customers service here in Greece last July about epg and he told me that they know the problem and in a future firmware will add it.

    the conclusion is yours.
    Yes, I know what Philips says on the phone. They promise EPG with a pending firmware update.
    See also this thread, to see how true are these "hardware" and "software" limitations:

    http://www.supportforum.philips.com/...bout-Greek-EPG...

  2. #137
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by peelaaa View Post
    There is something amiss within the philips organisation. For the full package to be successful, the software and hardware have to work properly. I advise you to change your engineers or is it the quality control department that should be changed ??
    I think, there is currently a change in the game of modern TVs. Many innovations are introduced and a TV is getting a more and more complex system which has to be integrated. More and more software has to be developed to get all the functionality which is requested by the consumer.

    On the other hand, it is state of the art, that there is no method to write bug-free software. So the planning of resources to spent during development phase of new TVs and on support of older TVs is a huge challenge.

    I'm sure, that Philips is aware of the list, they commented on it.
    I'm not sure on the amount of resource capabilities which are spent on support of TVs which are in the market.

    But I think it is better to give a little time to fix the things and do them right by constructions instead of doing many firmware releases which might introduce also new bugs. So we might have to be patient...

    I also would like to have more information on the status, but I understand that this is not easy. You can't really estimate how difficult the problems are to solve.

  3. #138
    Silver Member
    Points: 2,432, Level: 13
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Rome
    Posts
    75
    Points
    2,432
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by smart View Post
    ...But I think it is better to give a little time to fix the things and do them right by constructions instead of doing many firmware releases which might introduce also new bugs. So we might have to be patient...
    I agree!

  4. #139
    Silver Member
    Points: 1,084, Level: 8
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    58
    Points
    1,084
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by smart View Post
    You can't really estimate how difficult the problems are to solve.
    I do not understand is that televisions offered for sale in the middle of things do not work. I do not understand that one year after the sale to a TV still has a list 27 bugs and 32 improvements.

    I do not understand that one year after the sale to a TV have not yet had the dignity to update the web browser and effort in Youtube leanback.

    I do not understand is because the competition offers better performance and without as many limitations as is Philips.

    What I understand is that Philips must make changes and not firing 4500 employees as announced.

    Philips must change its quality controls. Philips is to sell their TVs when they are well prepared. Philips should be more agile. Philips must respond to requests from their clients and not ignore them.

    On the other hand would ask the moderator to organize a forum recently. There are many recurring themes and misplaced.

    Thank you very much.

  5. #140
    DerShortyy
    Guest
    Quote Originally Posted by xMen View Post
    I do not understand is that televisions offered for sale in the middle of things do not work. I do not understand that one year after the sale to a TV still has a list 27 bugs and 32 improvements.

    I do not understand that one year after the sale to a TV have not yet had the dignity to update the web browser and effort in Youtube leanback.

    I do not understand is because the competition offers better performance and without as many limitations as is Philips.
    I agree with Xmen! Why should the consumer be some kind of beta-tester, but spend a lot of money on a new TV.
    When you buy a new car with special features you also expect that they all work proper...
    Best regards

  6. #141
    Diamond Member
    Points: 50,250, Level: 69
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 900
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,961
    Points
    50,250
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    guys - thanks for the discussions. But the thread was on gathering bugs in the 2010 series. So maybe we should come back to the initial intention. Did you find anything new?

    Toengel@Alex

  7. #142
    Silver Member
    Points: 2,014, Level: 12
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Lisbon, Portugal
    Posts
    158
    Points
    2,014
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    guys - thanks for the discussions. But the thread was on gathering bugs in the 2010 series. So maybe we should come back to the initial intention. Did you find anything new?

    Toengel@Alex
    No, nothing new, not even a new firmware that corrects 1/10th of what was reported.

  8. #143
    Silver Member
    Points: 2,432, Level: 13
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Rome
    Posts
    75
    Points
    2,432
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    I'd like some navigation improvements for the "on screen keyboard" and the "home menu".
    Eg. : no more stop at the left-right (or top-bottom) of the margins.
    It should be possible to switch from the end to the beginning of the on screen keyboard simply by continuing in the same direction. The same for the "home menu".
    Click image for larger version. 

Name:	eg menu.jpg 
Views:	124 
Size:	36.4 KB 
ID:	530

    Regards,
    Adamo

  9. #144
    Silver Member
    Points: 3,288, Level: 16
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    194
    Points
    3,288
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Adamo View Post
    I'd like some navigation improvements for the "on screen keyboard" and the "home menu".
    Eg. : no more stop at the left-right (or top-bottom) of the margins.
    It should be possible to switch from the end to the beginning of the on screen keyboard simply by continuing in the same direction. The same for the "home menu".
    Click image for larger version. 

Name:	eg menu.jpg 
Views:	124 
Size:	36.4 KB 
ID:	530

    Regards,
    Adamo
    I'll vote for that! Also in the rest of the (setup) menu's.

    My TV should have been placed in front of me now, but the repairman came, connected it and turned it on. The dark stripes on the right side were gone, but still two new (small) darker spots were visible, so he packet it back in again..
    At least I got a decent loaner a week ago (32" 7695), so I can go on enjoying quite a good picture and sound in HD, but alas only 2 sides of ambilight...

    I do have the feeling that the menu is a bit more 'snippy' on this 7000 series, while it felt a bit slougish on my own 9705...

    Chris

  10. #145
    Diamond Member
    Points: 50,250, Level: 69
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 900
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,961
    Points
    50,250
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    added as feature 25...

    Toengel@Alex

  11. #146
    Bronze Member
    Points: 1,994, Level: 12
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    20
    Points
    1,994
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    i didn't see here the 2 most important bugs 9705 has.
    first 3d crosstalk is by far more visible than philips say the tv has.
    second is better local dimming control.i know that this kind of led tvs have some bugs but in many scenes this i watch is unwatchable especially at low IRE.see an example
    http://www.supportforum.philips.com/...e-quality-ever

  12. #147
    Bronze Member
    Points: 1,994, Level: 12
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    20
    Points
    1,994
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by petasis View Post
    Yes, I know what Philips says on the phone. They promise EPG with a pending firmware update.
    See also this thread, to see how true are these "hardware" and "software" limitations:

    http://www.supportforum.philips.com/...bout-Greek-EPG...
    i saw that and i did this with settings to Latvia.i don't understand why we have bud timing when we are in the same GTM+2 ZONE.also its not good.when you choose epg you have to wait some seconds to open without image and sound and then if you want to see informations about a program you have to wait again to open information in a new window.compare with my SAMSUNG's epg it is awful.see an image for what i am talking about.its not from my tv but its the same



    all these bugs look like my tv has too poor hardware and software material.
    in few world expensive packaging with poor content.

  13. #148
    Bronze Member
    Points: 938, Level: 7
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Netherland
    Posts
    11
    Points
    938
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello Toengel,

    Thanks for the bugs-list. I do want add more bugs+features to this list.

    1 - When choose teletextsubtitles (pressing down and then choose "Taal ondertitels" > "T888" (picture 1) the subtitles are way too big. The difference between normal 888 (picture 3) and earlier called way (picture 2) is to big.

    2 - Also i bought Philips flat tv because my old Philips CRT TV supports automatic showed T888 when it is available. Now after buying i explored this is not available in digital tv, only for analog tv. I dont believe it is impossible. I want ask Philips to make it happened. Or make a extra line in the list "ondertitels aan tijdens mute/ondertitels uit/ondertitels aan" "T888 weergeven" so i dont need to press above, choose teletext, choose 888 en waiting before i can understand whats saying and not able to see whats happened on screen (because teletext is searching to 888 and is not transparant). The list i described is 1/4 part of the screen so i can see something before the 888 is showed up.

    3 - Make IP-EPG + now&next OSD available for Netherland and 2010 models.

    Please look at the next posted pictures for the difference as discribed in 1.

    http://tinypic.com/r/2hxvoeu/7
    http://tinypic.com/r/1zw23de/7
    http://tinypic.com/r/tasi9g/7
    Last edited by Goforit; 10-21-2011 at 08:41 AM.

  14. #149
    Silver Member
    Points: 2,014, Level: 12
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Lisbon, Portugal
    Posts
    158
    Points
    2,014
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    BUG: when an (HDMI) device is switched off, the TV displays a large white bar at the bottom with "no signal" forever, the TV does not go to standby.
    This used to work until a certain firmware version, I'm not sure which. The TV went to standby after some minutes without signal.
    This is a serious problem reported here by another forum member almost a year ago.
    Philips has done nothing, after all this time.

  15. #150
    Bronze Member
    Points: 1,182, Level: 9
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 168
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    24
    Points
    1,182
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    @Toengel

    Thanks for the bug list, butt is there any info when Philips will release a new firmware with problems solved? There is a lot off talking but no new firmware....

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •