Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 150
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Diamond Member
    Points: 50,558, Level: 69
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 592
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,983
    Points
    50,558
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9

    Thumbs up Your experiences with FW v0.140.40.0 for 8xx5 and 9xx5 series (2010 models)

    Hi,

    Please share your experiences with this new SW version here in this topic. Channeling your input will make it easier for users to search and find relevant info.

    Discuss here all your experiences when upgraded to the new version: new, old, positive, negative.... (for example, the "sound drop at HDMI problem" or the "black screen during zapping problem" is solved !).

    Toengel@Alex

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 1,798, Level: 11
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    16
    Points
    1,798
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Can't see in the release pdf what has changed.....

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 50,558, Level: 69
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 592
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,983
    Points
    50,558
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    release notes are not updated yet - but the Net TV connection problem should be fixed by now...

    Toengel@Alex

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 1,182, Level: 9
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 168
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    24
    Points
    1,182
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    release notes are not updated yet - but the Net TV connection problem should be fixed by now...

    Toengel@Alex

    When to expect this NetTV update for 7xx5 ?

  5. #5
    Silver Member
    Points: 3,288, Level: 16
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    194
    Points
    3,288
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4

  6. #6
    Bronze Member
    Points: 1,798, Level: 11
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    16
    Points
    1,798
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Playing a DVD in my Blu Ray player (BDP 7500) through HDMI on my 9705/H12 32 inch.
    Still sound drops present after update
    Disappointing Philips

  7. #7
    Gold Member
    Points: 4,071, Level: 18
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    380
    Points
    4,071
    Level
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by robertapple1 View Post
    Playing a DVD in my Blu Ray player (BDP 7500) through HDMI on my 9705/H12 32 inch.
    Still sound drops present after update
    Disappointing Philips
    This is not a firmware prob. Checked cables etc?? When thats alright contact your local Philips support!

  8. #8
    Bronze Member
    Points: 1,798, Level: 11
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    16
    Points
    1,798
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Erikrijnders View Post
    This is not a firmware prob. Checked cables etc?? When thats alright contact your local Philips support!
    Cables are fine!! SO now what?

  9. #9
    Bronze Member
    Points: 1,761, Level: 11
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    49
    Points
    1,761
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    and...is the NetTV problem fixed with this firmware ? Can someone confirm (before I dare to upgrade to .40)

  10. #10
    Diamond Member
    Points: 50,558, Level: 69
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 592
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,983
    Points
    50,558
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    I can confirm, that the Net TV /IP EPG issue is solved with 140.40.

    Toengel@Alex

  11. #11
    Silver Member
    Points: 2,014, Level: 12
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    73
    Points
    2,014
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4

    NetTV seems OK again

    I just upgraded my 40PFL8605 from 140.39 to 140.40
    After starting NetTV, I got the popup to register my TV. That was to be expected as I erased NetTV memory yesterday (I too was experiencing slow NetTV connects or my TV needed a lot of attemps to finally connect etc) and hoped it would make any difference.

    After registering (filling in the e-mail address on tv screen) NetTV started at once. Yessssss.
    I then checked my e-mail, clicked the link and completed registration. When I went back to my TV and started NetTV again, it didn't work anymore.... The screen went black for a short period of time and then went back to TV signal. Tried it a couple of times from different channels, didn't change anything.

    I than switched the TV off, waited a bit and turned it on again. After starting NetTV, it worked again.
    Let's hope it keeps on working.
    Last edited by Alicia; 08-25-2011 at 05:31 PM.

  12. #12
    Gold Member
    Points: 4,071, Level: 18
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    380
    Points
    4,071
    Level
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by robertapple1 View Post
    Cables are fine!! SO now what?
    Call local Philips support.

  13. #13
    Silver Member
    Points: 3,288, Level: 16
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    194
    Points
    3,288
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Great to hear...
    Still I wait a little longer until the changelog is available.
    (or maybe just tomorrow if I can't wait.. )

    @Erik: Still am currious of which hardware is causing the sounddrops...

    Chris

  14. #14
    Bronze Member
    Points: 1,310, Level: 9
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    42
    Points
    1,310
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I can confirm that NetTV is working again after installing 140.40 ! I also noticed that it isn't so slow anymore.

  15. #15
    Bronze Member
    Points: 2,265, Level: 13
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 185
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Eindhoven/Netherlands
    Posts
    31
    Points
    2,265
    Level
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    why isn't there a new release (yet) for 7605H/12? I can't wait

Page 1 of 10 123 ... LastLast

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •