Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
  1. #16
    Diamond Member
    Points: 50,193, Level: 69
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 957
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,960
    Points
    50,193
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    46PFL9705K/02 is a 2010 model... xxPFLxxx5 = 2010, xxPFLxxx6 = 2011...

    Toengel@Alex

  2. #17
    New Member
    Points: 958, Level: 8
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 192
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Points
    958
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    2010

    So I'm sorry, its my fault.

  3. #18
    Bronze Member
    Points: 1,122, Level: 8
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    New Caledonia
    Posts
    16
    Points
    1,122
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The problem is solved, thank you!

  4. #19
    Moderator
    Points: 30,870, Level: 54
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 1,080
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!25000 Experience Points
    Philips - Mark's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    423
    Points
    30,870
    Level
    54
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    10
    Indeed, TuneIn Radio is repaired.
    Forum Mod

  5. #20
    Bronze Member
    Points: 2,100, Level: 12
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sao Paulo Brazil
    Posts
    36
    Points
    2,100
    Level
    12
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Philips - Mark View Post
    Indeed, TuneIn Radio is repaired.
    Indeed! The App has been fixed!

    Thank you, Philips Team, for solving the problem!

  6. #21
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Yes, it is fixed and it is a really great app.

  7. #22
    New Member
    Points: 974, Level: 8
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 176
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Gjern, Danmark
    Posts
    7
    Points
    974
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Pfl7605 37"
    Christmas came early this year. Tunein works again, and Philips solved the problem "server not found" when accesing Net TV too, by the latest firmware upgrade . Everything is just wonderfull, and playing :-) :-). Thank you very much, now I will now recoment Philips to my friends again.

  8. #23
    New Member
    Points: 942, Level: 7
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Ljubljana, Slovenija
    Posts
    4
    Points
    942
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello, I am very unhappy to see, that my tune in app on pfl7605H/12 still does not work.
    I have upgraded my TV with latest version, that is all I can do it myself.

    I understand the reason of the problem, but I do not understand how someones problem is fixed.

    Is the problem specific for each Philips TV model? i do not think so.

    Please, Philips, fix it.

  9. #24
    New Member
    Points: 974, Level: 8
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 176
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Gjern, Danmark
    Posts
    7
    Points
    974
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Miha - It is exactly the same model I have and it works, but still you will only be able to play MP3 streams on this TV. When you enter the application you schould see "loading configuration" in the left corner /bottom for a few seconds. After that TuneIn looks, and works as before.
    Could your problem be country specific? Try to check wich URL your TV use. The URL by me is http://nettv.radiotime.com/ . The URL http://ce.radiotime.com/ works too. You can try these adresses in your internetbrowser both on the tv, and the computer.

  10. #25
    New Member
    Points: 942, Level: 7
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Ljubljana, Slovenija
    Posts
    4
    Points
    942
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by fsloth View Post
    Miha - It is exactly the same model I have and it works, but still you will only be able to play MP3 streams on this TV. When you enter the application you schould see "loading configuration" in the left corner /bottom for a few seconds. After that TuneIn looks, and works as before.
    Could your problem be country specific? Try to check wich URL your TV use. The URL by me is http://nettv.radiotime.com/ . The URL http://ce.radiotime.com/ works too. You can try these adresses in your internetbrowser both on the tv, and the computer.
    Fsloth - thank you for your idea. I will try it.

    I forgot to mention that I see the app as it has to be, but I cannot select any of the options of the bar...

  11. #26
    New Member
    Points: 974, Level: 8
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 176
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Gjern, Danmark
    Posts
    7
    Points
    974
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Miha View Post
    Fsloth - thank you for your idea. I will try it.

    I forgot to mention that I see the app as it has to be, but I cannot select any of the options of the bar...
    Have you tried the following:
    1. Remove the application, and add it back on
    2. Clear Nettv-memory in Networksettings.
    Please remark you have to register Nettv again if you clear memory, but you can still use the same emailadress, so it is easy. You might need to register TuneIn again too, if you want to use presets.

  12. #27
    New Member
    Points: 942, Level: 7
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Ljubljana, Slovenija
    Posts
    4
    Points
    942
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    fsloth- thank you for another good idea. I will try afternoon and will post result.

    Have a nice day

  13. #28
    New Member
    Points: 942, Level: 7
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Ljubljana, Slovenija
    Posts
    4
    Points
    942
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hy, fsloth

    I tried all ideas, but it still doesnt work.

    When I try URL in internet browser on TV, is the same.

    On laptop, the URLs are working normal.

    So, I do not know, where is the problem. Maybe it realy is country dependent ...

    Any new idea?

  14. #29
    New Member
    Points: 974, Level: 8
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 176
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Gjern, Danmark
    Posts
    7
    Points
    974
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Miha
    Sorry, I don't have more suggestions. I think this might be a case for Philips to solve.
    Good Luck

  15. #30
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    I've installed the latest 140.46 fw version and TuneIn Radio doesn't work very well.

    The application becomes "frozen":

    a) adding a station to the Preferred list

    b) choosing "Lineup"

    c) is not possible to scroll down the left sidebar and choose the other choices available.

    Right now is unusable.

    Regards

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •