Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 1,032, Level: 8
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3
    Points
    1,032
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation problems with soundbar HTS5120/12

    Hello,

    I state that all the devices listed below are updated to the latest firmware.

    I have connected to the TV 42PFL9603D to the Soundbar HTS5120/12.
    I think that should be reviewed in the firmware of both devices, especially with regard to the audio.

    Let me explain:

    - I connected the TV to the soundbar with a coaxial digital cable and but sometimes the audio mutes for several seconds and it is very annoying;
    - I then tried the connection with the Y-cable analog: RCA out jacks on TV and connected to the AUX IN or link to MP3 of the soundbar. It happens that sometimes only one of the boxes (right) works even if the transmission is in stereo mode.
    I did a lot of tests, I'm sure about the problems outlined above.

    Finally add the problem, which concerns only the TV (42PFL9603D), with EasyLink after a power outage, if the power cord detachment, the next time EasyLink no longer works with any device (I also tried with the bluray player BDP3000) . I must disable EasyLink on the TV, disconnect and reconnect the power cord and then turn on the TV and rehabilitate EasyLink, then turn off again and back on TV with the remote control. Even here I have made ​​many tests and I'm sure there is a problem.

    I have not found other problems.

  2. #2
    Gold Member
    Points: 1,885, Level: 12
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 265
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Germany
    Posts
    276
    Points
    1,885
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Question would be if this happens also with another device connected to the HTS or another audio system to the TV?!?

  3. #3
    New Member
    Points: 1,032, Level: 8
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3
    Points
    1,032
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Another device connected to the TV works well.
    Another TV connectred to the soundbar works well.
    My 6th sense tells to me the two firmwares don't go well together

  4. #4
    Moderator
    Points: 18,097, Level: 41
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 853
    Overall activity: 46.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,770
    Points
    18,097
    Level
    41
    Thanks
    3
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Rep Power
    10
    Hi doclight,

    Please contact your Local Support Center to have the HTS repaired.
    http://www.support.philips.com/suppo...jsp?COOKIE=off

    Thanks
    Thomas
    Last edited by Philips; 09-06-2011 at 02:42 PM.

  5. #5
    New Member
    Points: 1,032, Level: 8
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3
    Points
    1,032
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm always unluky :-(

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •