Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 1,101, Level: 8
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Nordhorn/Germany
    Posts
    2
    Points
    1,101
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    37PFL7605H/12 and HTC no connection

    It is not poosible to get a connection between my 37PFL7605H/12 and the my Remote App on my HTC Phone.


    TV 37PFL7605H/12 with NetTV

    Wireless USB-Adapter for Philips TV* PTA01/00
    HTC Desire Handy

    First of all the activation of the Smart TV (joinspace) is not working and the procedure is inaceptable. (Why isn't the an option in the configuration menue?)

    So the App dosn't find the TV.

    Can u give me a step by step procedure how to handle this.

    Is the problem that i hve no TV channels installed? (Im looking TV only by the other device option)
    or is WIFI USB Adapter the Problem? Must I install the TV by ethernet? (I#ve testetd all and nothing works, but i reed that ohter people had success, so what can I do?

    kind regards Michael Voth

  2. #2
    Moderator
    Points: 74,719, Level: 84
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 131
    Overall activity: 72.0%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    810
    Points
    74,719
    Level
    84
    Thanks
    1
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Michael,

    Did you read this sticky post in the MyRemote forum? This explains the steps to activate JointSpace.
    The fact that you have no channels installed should not affect activation of JointSpace.

    Regards,
    JuAn
    Last edited by Philips; 08-02-2011 at 12:05 PM.
    Forum Mod

  3. #3
    New Member
    Points: 1,101, Level: 8
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Nordhorn/Germany
    Posts
    2
    Points
    1,101
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thank to the Moderator,

    I've tryed to strat the JoinSpace hile the TV was running the hole time. The success seamed to go in hand by turnig on the TV and go inmediatly to watch TV an then typing the key. The Application ist working now very fine.

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 1,766, Level: 11
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    23
    Points
    1,766
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi all,
    I have the same problem.

    TV 37PFL7605H/12 (firmware 140.039)
    Wireless USB-Adapter PTA01/00

    Huawei Ideos X3 (Android 2.3.3)


    After entering 5646877223 (“jointspace”) there was no “jointSPACE enabled” on the screen.
    Connection with "MyRemote" was not possible.

    Do you have any suggestions?
    Last edited by GuinnessTrinker; 09-02-2011 at 10:15 AM.

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 1,766, Level: 11
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    23
    Points
    1,766
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by GuinnessTrinker View Post
    After entering 5646877223 (“jointspace”) there was no “jointSPACE enabled” on the screen. Connection with "MyRemote" was not possible.
    We have to enter the numbers -fast- without delay. Now everything works fine, but ..
    .. it seems be impossible to enter usernam/password in NetTV-apps (T-Online mediathek for example) using MyRemote.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •