Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #31
    New Member
    Points: 1,013, Level: 8
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    2
    Points
    1,013
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    New software 140.40 solved the problem (connection failure to the server). NetTV works fine again. Thank you Philips. Good work.

  2. #32
    Silver Member
    Points: 1,470, Level: 10
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    50
    Points
    1,470
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by beenstra2006 View Post
    New software 140.40 solved the problem (connection failure to the server). NetTV works fine again. Thank you Philips. Good work.
    I not solved the problem connection nettv

  3. #33
    Diamond Member
    Points: 50,271, Level: 69
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 879
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,962
    Points
    50,271
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    try to clear your Net TV memory and shut down the TV completely (hard off) for 2-3 minutes...

    And please re-check your settings for LAN/WLAN

    Toengel@Alex

  4. #34
    Silver Member
    Points: 3,288, Level: 16
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    194
    Points
    3,288
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    And don't forget to wait 1 or 2 minutes after turning on the TV before swithing to NetTV.
    IT is still initializing during that period...

  5. #35
    New Member
    Points: 919, Level: 7
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2
    Points
    919
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Sound distortion

    Hello,

    I have a strange problem with my PFL7655H with firmware 000.140.040.000.

    My PS3 is connected to the AV receiver (Yamaha RX-V667) wich is connected to my television, both by HDMI. I can hear the sound of the PS3 perfectly on the TV with the receiver off. If I turn the receiver on, the TV silences its own speakers since it has Easylink enabled and I can hear the sound perfectly from the receiver speakers. So far so good..

    Unfortunatly, when I turn the receiver off, the tv enables its own speakers but there's no sound or the sound is very low and completly distorted. The only way things get back to normal is turning the TV OFF and ON again.

    I've noticed this same behaviour with another console (Xbox 360) and with my IPTV provider box, also attached to the AV receiver by HDMI.
    Since the problem is fixed turning the TV OFF and ON again, I suspect the problem is on the PHILIPS side..

    Anyone with a similar problem?
    Local PHILIPS support doesn't have a clue..

    Kind regards,
    Rui

    edit: another post/same problem
    http://www.supportforum.philips.com/...DMI-interfaces
    Last edited by skizo; 09-22-2011 at 11:37 AM.

  6. #36
    Silver Member
    Points: 3,405, Level: 16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    164
    Points
    3,405
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Niels View Post
    I have been using 140.040 now for two days and I can confirm that the IP EPG speed has increased significantly to acceptable levels !
    Unfortunately today the IP-EPG did not show up after selecting it and also Net TV was very slow.
    I decided to clean the NET-TV memory, but that made everything even worse. Now I have no EPG and no NET-TV. When I select it, it displays the general conditions, when I select to continue, the conditions keep scrolling on the screen for minutes and after that: ... NOTHING !
    Restarting the TV and shutting it down for minutes did not make a difference. Please HELP !

  7. #37
    Bronze Member
    Points: 2,018, Level: 12
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    49
    Points
    2,018
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Sorry to tell you this but where all having theses sound drop outs, PHILIPS sucks big time. Had this TV over 7 months and there still trying to fix this with updates. this will be last philips product I ever buy.

    Quote Originally Posted by skizo View Post
    Hello,

    I have a strange problem with my PFL7655H with firmware 000.140.040.000.

    My PS3 is connected to the AV receiver (Yamaha RX-V667) wich is connected to my television, both by HDMI. I can hear the sound of the PS3 perfectly on the TV with the receiver off. If I turn the receiver on, the TV silences its own speakers since it has Easylink enabled and I can hear the sound perfectly from the receiver speakers. So far so good..

    Unfortunatly, when I turn the receiver off, the tv enables its own speakers but there's no sound or the sound is very low and completly distorted. The only way things get back to normal is turning the TV OFF and ON again.

    I've noticed this same behaviour with another console (Xbox 360) and with my IPTV provider box, also attached to the AV receiver by HDMI.
    Since the problem is fixed turning the TV OFF and ON again, I suspect the problem is on the PHILIPS side..

    Anyone with a similar problem?
    Local PHILIPS support doesn't have a clue..

    Kind regards,
    Rui

    edit: another post/same problem
    http://www.supportforum.philips.com/...DMI-interfaces

  8. #38
    New Member
    Points: 926, Level: 7
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Points
    926
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello,
    new software 140.40 solved the problem on my PFL7605H/12 (connection failure to the server). NetTV works fine again. Thank you Philips.

    Well done.

  9. #39
    New Member
    Points: 934, Level: 7
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    3
    Points
    934
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thumbs down Problems problems problems

    40PFL5605 always the same sound off problem when switching HDMI

  10. #40
    Silver Member
    Points: 3,405, Level: 16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    164
    Points
    3,405
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Hello,

    Just wanted to update you all on my problem I described below.
    After contact with the servicedesk Philips decided to send someone to me to fix the problem.
    Although it looked like a SW problem (there was contact with the Philips server, but the TV did not continue to the 'registration' page or NetTV page), it was solved by replacing the main board.

    I used the TV now for only one day after the replacement, but I noticed already 3 times that the TV did something like an 'automatic reset' (screen went black for 1 second). After this reset it also takes again about 2 minutes before I can use Net-TV or the IP-EPG.
    I called Philips again, since I do not trust this situation. I will keep you updated.

    Kind regards,
    Niels

    Quote Originally Posted by Niels View Post
    Unfortunately today the IP-EPG did not show up after selecting it and also Net TV was very slow.
    I decided to clean the NET-TV memory, but that made everything even worse. Now I have no EPG and no NET-TV. When I select it, it displays the general conditions, when I select to continue, the conditions keep scrolling on the screen for minutes and after that: ... NOTHING !
    Restarting the TV and shutting it down for minutes did not make a difference. Please HELP !

  11. #41
    Bronze Member
    Points: 1,335, Level: 9
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    13
    Points
    1,335
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    This version still didn't solve the audio drop problem through HDMI on my 42PFL7695H/12

  12. #42
    Bronze Member
    Points: 1,377, Level: 10
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 173
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Ukrainian
    Posts
    22
    Points
    1,377
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi.Whether will be new FW for TVs of 5-7 versions 2010? Or we are forgotten?

  13. #43
    Diamond Member
    Points: 50,271, Level: 69
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 879
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,962
    Points
    50,271
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    firmware 140.40 was already released for 5000 (Net TV models) to 7000 models...


    Toengel@Alex

  14. #44
    Bronze Member
    Points: 1,377, Level: 10
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 173
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Ukrainian
    Posts
    22
    Points
    1,377
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    For the TV version 5-6 in 2010 (without NET TV) latest FW 000.140.039 (27.07.2011.)Uzhe of 2 months there is no support!!!

  15. #45
    Diamond Member
    Points: 50,271, Level: 69
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 879
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,962
    Points
    50,271
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    version 140.40 only fixes a Net TV problem... so, also nothing new with the other 2010 TVs...

    Toengel@Alex

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •