Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 69
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    Diamond Member
    Points: 52,416, Level: 70
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 134
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    52,416
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    old firmware files arn't official available from Philips...

    Toengel@Alex

  2. #17
    New Member
    Points: 971, Level: 8
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Russia
    Posts
    2
    Points
    971
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm understand. but for example I have 32,36,37 versions arhives, I think it possible that someone have 29 version

  3. #18
    Silver Member
    Points: 2,098, Level: 12
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    71
    Points
    2,098
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    @Hopelesshc : can confirm your observations. This behavior was present in earlier verslons. Not sure in which FW version it was corrected, but in FW140.39 it was.
    Last edited by Paladium; 09-06-2011 at 08:47 PM.

  4. #19
    Bronze Member
    Points: 1,553, Level: 11
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 297
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    19
    Points
    1,553
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I still have sounddrops when an electrical device switches on my power network ( for example a timer switches, sound drops for 10 seconds and then returns)

  5. #20
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    I experience, that sometimes there is no sound when playing videos via DLNA over network. Then I stop the video and play again. Then it plays the sound. But I can't really give a clear setup to force this error. This is since I have this TV through all firmwares.

  6. #21
    New Member
    Points: 961, Level: 8
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2
    Points
    961
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Bad Synchronization in AVI file

    Hi everybody,

    Yesterday I apply the aupgrade to my 40PFL7605H/12 and now I have a problem when playing AVI files from USB. When avi files are playing for 20 or 30 minutes, they start to loose synchronization between audio and video. Then I have to pause/rewind the movie to get synchronized again.

    Is anyone here with the same problem?

  7. #22
    Silver Member
    Points: 2,042, Level: 12
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 108
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Italy
    Posts
    50
    Points
    2,042
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    yes i had this problem but with FW .39
    and somtimes the movie stop at all ...and the TV stop to response

  8. #23
    New Member
    Points: 1,308, Level: 9
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Poland
    Posts
    3
    Points
    1,308
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Corrupted Polish 0.140.40.0 zip file

    While trying to unzip the latest Polish version of software file 32pfl7665h_12_fus_pol.zip, (Q5551_0.140.40.0 Polish) I persistently get WinRAR warning that this archive file is damaged. I re-downloaded it again, only to get the same error message. I won't risk installing potentially corrupted software. Please fix the published file.

  9. #24
    Moderator
    Points: 18,097, Level: 41
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 853
    Overall activity: 46.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,770
    Points
    18,097
    Level
    41
    Thanks
    3
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    We have heard that Users with 7zip or Winrar does get error Messages.
    I can only say that with WinZip and/or the Windows Build in Option it works without any Errors.
    However, we are looking where those Errors are coming from.

    But even if there are no Errors, we strongly recommend to use the Tools designed for the used Forma to extract the Files which are WinZip or the Windows Build in Option.

    Regards
    Thomas

  10. #25
    Moderator
    Points: 18,097, Level: 41
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 853
    Overall activity: 46.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,770
    Points
    18,097
    Level
    41
    Thanks
    3
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Rep Power
    10
    UPDATE

    Hi Guys

    The Issue has been solved, you should be able to open the Firmware Files also with 7Zip and Winrar etc.

    Regards
    Thomas

  11. #26
    Bronze Member
    Points: 1,846, Level: 11
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Herrminator's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    14
    Points
    1,846
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Javiyoyo View Post
    Yesterday I apply the aupgrade to my 40PFL7605H/12 and now I have a problem when playing AVI files from USB. When avi files are playing for 20 or 30 minutes, they start to loose synchronization between audio and video. Then I have to pause/rewind the movie to get synchronized again.

    Is anyone here with the same problem?
    I've got this problem on my 32PFL5405H/12 since i bought it (that time still with firmware in the 0.70s).

  12. #27
    Silver Member
    Points: 3,405, Level: 16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    164
    Points
    3,405
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Yesterday I installed 140.040 on my 32PFL7605C/12 with NET TV and IP-EPG
    I hoped for a significant performance increase of the IP EPG.
    I have been using IP EPG now for a year and the last months it has become unacceptable slow
    I did not see the significant improvement I hoped for, unfortunately.
    Lets give it a week to get some more experience with it.

  13. #28
    Bronze Member
    Points: 2,220, Level: 13
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 230
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Madrid, Spain
    Posts
    32
    Points
    2,220
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thanks Paladium

    Quote Originally Posted by Paladium View Post
    @Hopelesshc : can confirm your observations. This behavior was present in earlier verslons. Not sure in which FW version it was corrected, but in FW140.39 it was.
    Thanks for your answer Paladium. Were you affected by this problem? Anyone can confirm that this lose of sound is solved? I have the latest update and when I switch channel many times I stille get one lose (none if I am lucky).

    Thanks everyone,
    bye

  14. #29
    New Member
    Points: 1,040, Level: 8
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 110
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    NL
    Posts
    4
    Points
    1,040
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    WinZip or the Windows Build in Option.
    Another nice freeware ziptool is izarc.

  15. #30
    Silver Member
    Points: 3,405, Level: 16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    164
    Points
    3,405
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    I have been using 140.040 now for two days and I can confirm that the IP EPG speed has increased significantly to acceptable levels !

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •