Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 99
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #31
    New Member
    Points: 1,290, Level: 9
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Estonia
    Posts
    5
    Points
    1,290
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    No support and no fixes to several audio bugs from Philips. And the piece of kit is marketed with advanced analog audio, Burr&Brown D/A and all that... Bad. Bad.

    I have returned my unit to shop based on false marketing claims and non-functional analog audio, I recommend others do the same and get some decent player like Oppo etc. I am disappointed in Philips, and will not buy Philips Blu-ray player again. Ever.

  2. #32
    Bronze Member
    Points: 1,368, Level: 10
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    ATHENS
    Posts
    26
    Points
    1,368
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hey Philips!
    We have a big issue here!
    Give as a tip of what we can expect as a solution for these bugs.
    Is it software or hardware problem?
    It is not right to buy a player that it is not functionable at its basics.
    Philips in Greece has told me to wait. But for how long?

  3. #33
    Moderator
    Points: 9,554, Level: 29
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 396
    Overall activity: 11.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!5000 Experience PointsOverdrive
    Philips - QK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    884
    Points
    9,554
    Level
    29
    Thanks
    11
    Thanked 34 Times in 30 Posts
    Rep Power
    10
    Dear all,

    Our apologies for any inconvenience caused by this audio issue.

    Please be reassured that we are looking into this as a priority.We will keep you all informed on the progress.

    Thank you for your understanding and patience.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Forum Mod

  4. #34
    Silver Member
    Points: 2,440, Level: 13
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 50.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Stormen's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    SWE
    Posts
    99
    Points
    2,440
    Level
    13
    Thanks
    6
    Thanked 13 Times in 9 Posts
    Rep Power
    4
    So my conclusion is that this bug have been detected and reproduced by developers at Philips. Thats great news
    (and 1400 readers of this thread)
    Any pre date set for realese of new firmware ? would be nice to know if its aspected to be in jan, mars ?

    a beta release to some customers by PM would be nice, I have backupfirmwares
    Last edited by Stormen; 12-05-2011 at 08:01 AM.

  5. #35
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by jovain View Post
    - Center channel IS NOT mixed to front main channels even when center speaker is set "off" in Philips speaker config menu
    Hi,

    this has beed fixed in version 1.61: http://www.supportforum.philips.com/...-been-released

    Toengel@Alex

  6. #36
    Silver Member
    Points: 2,440, Level: 13
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 50.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Stormen's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    SWE
    Posts
    99
    Points
    2,440
    Level
    13
    Thanks
    6
    Thanked 13 Times in 9 Posts
    Rep Power
    4
    Best news ever and really fast, I was hoping for a solution within a few months, but this was really fast. Hope they realese the same fix to BDP8000/12 that has the same problem. Way to go Philips !

  7. #37
    Bronze Member
    Points: 1,368, Level: 10
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    ATHENS
    Posts
    26
    Points
    1,368
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Philips,
    You solved only the problem with the center speaker.
    When will you fix the problem with the subwoofer/LFE channel?
    There is still no mix to the front L/R speakers when you declare subwoofer [no] to the speaker setup.
    For all of us that we have bought 9600 for upgrading our old amplifiers through analogue connections the player is simply defective.
    Please, give us a fix as soon as possible.
    Honestly, i am using 9600 only for stereo music!!! I am using my very old DVD player for watching movies; i have all the strong bass effects with it!

  8. #38
    New Member
    Points: 835, Level: 7
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Wernau/Germany
    Posts
    3
    Points
    835
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The same problem with my equipment, still no mix of the LFE-channel to the front, only the center-mix does now work well.
    When will the problem finally be solved???

  9. #39
    Silver Member
    Points: 2,440, Level: 13
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 50.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Stormen's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    SWE
    Posts
    99
    Points
    2,440
    Level
    13
    Thanks
    6
    Thanked 13 Times in 9 Posts
    Rep Power
    4
    I can confirm the mix of the "SW" to "L/R Front" isn't working, for ex when playing THX test on Starwars ep2. And the test puts out a low tone on SW channel. It's not mixed to the fronts. ( when subwoofer set to "no" ) It's completly silent.
    There aint many Discs that you can find output only on the .1 (SW) Channel. But there is some testdiscs on the market.

    BDP 9600/12 just got it from store with the new remote and all. (FW 1.61)

    Don't know if this is the same problem as the center that got fixed in 1.61 beacuse the SW is never mixed to the front. even after a factoryreset. But PLEASE send this as quick as possible to the same guy/programmer who just fixed the center issue, He will probably know exactly what to do.
    Last edited by Stormen; 12-20-2011 at 06:16 AM.

  10. #40
    Bronze Member
    Points: 1,368, Level: 10
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    ATHENS
    Posts
    26
    Points
    1,368
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Dear all,
    I can further develop our thoughts on this problem;
    Try to play the THX test tone from Star Wars dvd through the simplest analogue connection; L/R (not from 7.1 output). It is supposed that all the possible channels are downmixed only to L and R - and this has nothing to do with speaker setup.
    So, one would expect to hear all the test tones playing, including the SW channel, right?
    Well, it plays all, except the SW channel!
    This thing sends the LFE channel only to the sub analogue output.
    This is absolutely a big problem that must be solved by Philips.
    We are not obliged to buy a sub in order to hear the LFE channel and when we bought 9600 there was nowhere a relative notification.
    Philips, you must tell us what to expect in order to take our decisions.
    Last edited by sopon; 12-21-2011 at 12:52 PM.

  11. #41
    New Member
    Points: 768, Level: 7
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Cremona
    Posts
    1
    Points
    768
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm waiting for the new firmware too!

    Regards

    Francesco

  12. #42
    New Member
    Points: 744, Level: 6
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!
    estinto's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Points
    744
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, sorry for my poor English, I wanted to signal a problem audio player.
    I use the two analog stereo RCA outputs to a stereo amplifier and the video HDMI to a Panasonic VPR, but also by varying the most out of sync audio, I can not reach a satisfactory result,
    There will be opportunities with future upgrades to increase this value up to 300ms audio sync?
    Thank you, confident in a prompt reply from Philips I wish you all a happy New Year and good parties.
    by

  13. #43
    Silver Member
    Points: 2,440, Level: 13
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 50.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Stormen's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    SWE
    Posts
    99
    Points
    2,440
    Level
    13
    Thanks
    6
    Thanked 13 Times in 9 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by estinto View Post
    Hi, sorry for my poor English, I wanted to signal a problem audio player.
    I use the two analog stereo RCA outputs to a stereo amplifier and the video HDMI to a Panasonic VPR, but also by varying the most out of sync audio, I can not reach a satisfactory result,
    There will be opportunities with future upgrades to increase this value up to 300ms audio sync?
    Thank you, confident in a prompt reply from Philips I wish you all a happy New Year and good parties.
    by
    Hi there is some threads about this problem and there is no solution to it if I remember right, but there is less syncproblem if you output 1080i or 1080p

  14. #44
    New Member
    Points: 744, Level: 6
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!
    estinto's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Points
    744
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello, sorry but it does not find the threads to the topic, can you give me the link?
    I did not understand how I can reduce the audio sync, I am currently using 1080p/24Hz.
    I can not believe it's a recognized problem and Philips does nothing to remedy ..... very very sad.
    Thanks, By

    P.S.
    Sorry I only now realize that the adjustment of the delay in sync is only for HDMI.
    Last edited by estinto; 12-31-2011 at 01:32 PM.

  15. #45
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Hi all,

    It is important to know that although the signal is downmixed, due to it’s low frequency, it cannot be heard.

    We have looked and tested various times and even if the subwoofer was downmixed to the Front L/R, the effect also could not be obviously observed due to the low frequency from the Front L/R speakers.

    Kind regards,
    Forum Mod

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •