Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    New Member
    Points: 914, Level: 7
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Nederland
    Posts
    9
    Points
    914
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    CI+ module problem with my new 42PFL7406H TV: no picture

    I have the same kind of issue. Ziggo is my provider and I am using the CAM module Ziggo send me.

    The problem is that I dont get any picture at all. The screen stays black altho on the upper left corner it does say what the name of the channel is that i am currently watching. (i.e. Nederland 1HD etc).

    The only error message I get is: No programme available.

    I have been on the phone 3 times with Ziggo to no avail and they told me in the end to contact Philips.

    I have updated the TV's firmware to the latest version(6 oct 2011) and checked the cables, cards etc to rule them out.

    Ideas anybody?

  2. #17
    New Member
    Points: 1,013, Level: 8
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Diepenveen / Nederland
    Posts
    3
    Points
    1,013
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, I am having a similar problem with my 40PFL9705 and Ziggo CI+ module. Since a few months when zapping channels suddenly the TV says "Programm Scrambled" and i don't get any sound or picture. Other times I just don't get a picture and the sound still works. Sometimes it helps when i try another channel imediately, but not always.

    Removing the CI+ Module or restarting the TV makes the problem go away.

    The first months i didn't have this problem. I am using the latest firmware (v0.140.40.0) and thecable signalstrength is about 80, signalquality 100.

    Also my ARC signal and Easylink (CEC via my Yamaha AV Receiver) is not working.

    When watching TV the picture is very good but all these (software or hardware) problems make me feel very disapointed in this great looking and EISA Awarded TV.

  3. #18
    New Member
    Points: 914, Level: 7
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Nederland
    Posts
    9
    Points
    914
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    problem solved

    Quote Originally Posted by Ilja View Post
    I have the same kind of issue. Ziggo is my provider and I am using the CAM module Ziggo send me.

    The problem is that I dont get any picture at all. The screen stays black altho on the upper left corner it does say what the name of the channel is that i am currently watching. (i.e. Nederland 1HD etc).

    The only error message I get is: No programme available.

    I have been on the phone 3 times with Ziggo to no avail and they told me in the end to contact Philips.

    I have updated the TV's firmware to the latest version(6 oct 2011) and checked the cables, cards etc to rule them out.

    Ideas anybody?
    After emailing Philips support I got a reply which asked to make sure the smartcard, CAM or TV werent defect. Smartcard worked fine on another receiver, my tv could "see" and thus communicate with the CAM module which left the only thing I couldnt check: the CAM module itself. I called Ziggo, got a new one and that one works perfectly.

    In short: Ziggo's customer support got me nowhere but fortunately Philips' did.

  4. #19
    New Member
    Points: 914, Level: 7
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Nederland
    Posts
    9
    Points
    914
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Check the latest firmware, i think a new version came out a few days back that adressed this issue.

  5. #20
    New Member
    Points: 1,061, Level: 8
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    3
    Points
    1,061
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    We updated the firmware of ouer 47PFL7606 with the latest version and quess what, no more resets since this new firmware! Let's hope the engeneers finally got the problem fixed. Well done!

    Rgds

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •