Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Topic: Bdp3200

  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,049, Level: 8
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Chard/Somerset
    Posts
    10
    Points
    1,049
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Bdp3200

    Hi I purchased the bdp3200. I have installed the latest update via usb. There is a couple problems. I tried Avatar last night (the first full blu ray I have tried) and it had 7 sound dropouts and the disk started to become very noisy in the drive and I had to stop and start, also I noticed the sound get very slightly out of sync. Will any other blu ray discs do this and do I need to get another model?

    Also when playing vcds they play at a too fast frame rate. They play fine on my dvd player.

    Apart from the above its a nice player but need to sort the above problems,
    Thanks if anybody knows a solution

  2. #2
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Hi,

    Did you try already with other blu ray movies? Also maybe try again Avatar to see if it happens on the some points of the movie or different ones.

    Bye

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,049, Level: 8
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Chard/Somerset
    Posts
    10
    Points
    1,049
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for the reply.

    I have Apocalypse Now blu ray to try now. I have watched some with no problems at all but I havent tried the whole movie yet.

    I think the Avatar disc (rental copy)was either dodgy or the player just has some trouble with that movie (as ive now read some players do), at least it played the movie right through albeit with the problems mentioned.

    As for the strange vcd playback it might make a difference if I connected it through the composite connection rather than HDMI?

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 1,049, Level: 8
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Chard/Somerset
    Posts
    10
    Points
    1,049
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Upon watching further am having the same issues with the Apocalypse Now blu ray disc as with Avatar. Sounds drops out at multiple stages during playback and goes slightly out of sync.

    Do I have a faulty player? or is it somthing to do with the firmware? Its just connected and the sound run through my tvs speakers.
    Last edited by airefc; 09-22-2011 at 07:21 PM.

  5. #5
    Diamond Member
    Points: 55,051, Level: 72
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 499
    Overall activity: 62.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,173
    Points
    55,051
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    what kind of TV do you have?

    Toengel@Alex

  6. #6
    Bronze Member
    Points: 1,049, Level: 8
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Chard/Somerset
    Posts
    10
    Points
    1,049
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, I have a Sony 32ex503

  7. #7
    Diamond Member
    Points: 55,051, Level: 72
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 499
    Overall activity: 62.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,173
    Points
    55,051
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    I suggest that you go to you dealer and ask for a replacement...

    Did you try already a different HDMI cable?

    Toengel@Alex

  8. #8
    Bronze Member
    Points: 1,049, Level: 8
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Chard/Somerset
    Posts
    10
    Points
    1,049
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have only tried the one hdmi cable that I purchased with the player.

    I would prefer to stick with this player but if I was to exchange for the same one there is a chance it could have the same problem?

    Thanks

  9. #9
    Diamond Member
    Points: 55,051, Level: 72
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 499
    Overall activity: 62.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,173
    Points
    55,051
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    first I suggest to test a different cable... Can you also test your player on a different TV (from a friend?)?

    Toengel@Alex

  10. #10
    Bronze Member
    Points: 1,049, Level: 8
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Chard/Somerset
    Posts
    10
    Points
    1,049
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I can test on another tv in the house. I will try this, im not sure where I can get an hdmi cable from before my amazon return date is up.

  11. #11
    Bronze Member
    Points: 1,049, Level: 8
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Chard/Somerset
    Posts
    10
    Points
    1,049
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I tested Apocalypse Now Redux blu ray on a Hitachi lcd tv 1080i at it didnt seem to have any of the problems mentioned.

    So it could be the Sony tv firmware problem?
    Thanks
    Last edited by airefc; 09-22-2011 at 09:38 PM.

  12. #12
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Only Sony can tell you that

    If the BDP works good on different set(s) then the BDP is ok as far as I can see.

    Still I would also try a different HDMI cable to see what the story is.

    Bye

  13. #13
    Diamond Member
    Points: 55,051, Level: 72
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 499
    Overall activity: 62.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,173
    Points
    55,051
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    try to update also your Sony TV to the latest firmware...

    Toengel@Alex

  14. #14
    Bronze Member
    Points: 1,049, Level: 8
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Chard/Somerset
    Posts
    10
    Points
    1,049
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Sony firmware updated to the latest version, Phillips firmware updated to the latest version, still the same problem

    Tried switching hdmi ports on the tv.

    Next option contact Sony?
    Thanks

  15. #15
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    One should say so

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •