Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New Member
    Points: 1,053, Level: 8
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Lahti Finland
    Posts
    3
    Points
    1,053
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Youtube seems to have crappy audio.

    Hi,

    I bought my Philips easy-3d tv about 2 days ago and a love it, but it seems to have some problems with youtube audio, it's getting a lot of static and noise, anyone else having this problem or have I maybe missed some update?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 52,948, Level: 71
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 1,102
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,079
    Points
    52,948
    Level
    71
    Thanks
    160
    Thanked 181 Times in 162 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    the latest firmware is 10.94.1 - it could be that you need to install it via USB stick.

    Is your problem only present with the youtube APP? Every clip or just some special clips?

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 1,053, Level: 8
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Lahti Finland
    Posts
    3
    Points
    1,053
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    thanks for the swift reply. It is only in the youtube app, dailymotion has great sound and picture quality. I can try installing the update via usb as online in-tv search finds no new updates.

  4. #4
    New Member
    Points: 945, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Eindhoven
    Posts
    1
    Points
    945
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm having the same problem. Updated to the latest firmware still no help. Any tips?

  5. #5
    New Member
    Points: 1,053, Level: 8
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Lahti Finland
    Posts
    3
    Points
    1,053
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Still having the problem, I have also noticed that the TV if not used for a few days seems to forget internet settings, as I need to scan for wifi net again, it remembers passwords just not what net option I had chosen. I am wondering if these problems are related?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •