Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 744, Level: 6
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Points
    744
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation BOOK OF ELI and APOLLO 13 DON'T WORK?!

    Hey guys,

    I wondered if you could maybe help me. I've got some troubles with my Bluray Discs "The Book of Eli" (Steelbook) and "Apollo 13" - both are from "Universal Pictures".


    My Player just can't read the discs. I sure bought originals on Amazon, so where's the problem? It's so frustrating, when you've spent so much money on a good Bluray Player and even more for those Bluray Discs and it just doesn't start or even find the disc. It always says "Unknown Disc" in the main menue.

    I had the same problem with the normal version of "The Book of Eli" - in fact that was why I've bought that damn even more expensive Steelbook-Edition of that movie. Result: it does not work either. Today I've got my brandnew Apollo 13 (normal version) Bluray and it does not start aswell.

    The player tries to load them for about a minute until it stops and says Unknown Disc.

    Here's what my Bluray Player version infos say:

    Model: BDP7500MkII/12
    Versions
    System SW: 1.53
    I'm from Germany by the way.

    When I updated the player, it only installed 1.53 - allthough I've seen there is a v1.60 out that time. I can't update to a higher version, but I'm sure that would not fix THIS PROBLEM at all.

    Is there anything known about these two movies (German Editions)? Any Firmware-Updates?

    Thanks and greets!
    Last edited by iLegend; 01-14-2012 at 08:46 PM. Reason: Version-Info

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 52,948, Level: 71
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 1,102
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,079
    Points
    52,948
    Level
    71
    Thanks
    160
    Thanked 181 Times in 162 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    you need to update your player via USB - not all updates are delivered via the integrated update mechanism. Format your USB stick with FAT and be sure that NO disc is in the try during updating...

    After updating, please test again.

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 744, Level: 6
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Points
    744
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Lightbulb

    Thank you so far with that firmware-issue, it worked. My player is now on v1.60

    BUT:
    As I thought, it didn't solve that problem with the movies. Apollo 13 and Book of Eli still don't work on my Philips BDP7500. I've just tried another new Bluray from Universal Pictures, "The Adjustment Bureau" (Matt Damon)... my player had severall problems to get the disc running, but finally it worked here. But I don't know what to do with the other movies. I've tried it a dozen times... They worked perfectly well on my buddy's Playstation 3 so it hasn't anything to do with the Bluray discs themselves. It must be a problem with the player, maybe that can be fixed with another firmware update?

    PLEASE PHILIPS-SUPPORT, HELP ME WITH THIS! :/


    Kind regards

  4. #4
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Hi iLegend,

    I have send you a personal message.

    Regards,
    Forum Mod

Similar Topics

  1. EPG RAI and MEDIASET don't work
    By chianesealessandro in forum TV: Installation
    Replies: 8
    Last Post: 03-04-2012, 05:58 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 11-11-2011, 02:05 PM
  3. Don't work with new firmware
    By CarecaIII in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 3
    Last Post: 10-19-2011, 01:15 PM
  4. 40pfl6636t/12 rewind and wind don't work.
    By DJHasis in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 5
    Last Post: 10-16-2011, 12:34 PM
  5. Downloaded WMVs from iPlayer don't work?
    By neilski in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2011, 11:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •