Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 944, Level: 7
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    1
    Points
    944
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    BDP3100 subtitle problem.

    I have bought this player not so long ago, everything works great, good picture, good sound and easy to learn. But I have a little problem and I hope someone can tell me how to solve it.

    When I copy dvd files (video_ts folder) on my USB stick and start playing the dvd, the subtitles will be shown in a cloudy bold way (like its super super bold) so you can't really see the contour of the font.

    If I burn the same movie on disk, I don't have this problem.

    Does someone has the same problem or knows how to solve it?

    Thanks in advance.

    Larry

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    i don't observe this in my bdp9600 so far...
    if this happens to every file ... i guess, it may be good to upload one of the smaller vob for study...

    we normally do this through :www.wetransfer.com and then PM the moderator...(tried a few times before myself and advise others to try as well)

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    now i understand why i dont hv such a problem and you have//
    it's because the subtitle in my files is like a picture embedded in the video...it's not like there's another subtitle file.

    with testing on another VOB... this is confirmed...

    it's more the subtitle type i think as that's not so common like srt it's in spu format
    but after all, it s not written in the codec table that my device support VOB

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •