Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 60
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #31
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    hi gja,
    so the firmware is model-specific...
    is not possible to use the 1.60 fw from bdp8000 for your 7500

    in this way, your player wont detect anything...

    also for the UPG or UPG_all thing, please do not rename the file, since this may bring corruption as well.
    UPG= upgrade
    UPG_ALL= upgrade all

    if changing UPG_ALL to UPG, some part may not be upgraded for example the loader.

    are you able to get the latest firmware for your BDP7500? what version are you using?

  2. #32
    New Member
    Points: 788, Level: 7
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Points
    788
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The player is a BDP7500B2-12.
    The current software version is displayed in the Home menu -advanced settings- software version as BDP8000 (yes eigth-thousand) v1.08.
    The version I downloaded is BDP7500B2-12 1.60.

    I try to upgrade from the old version (BDP800 v1.08) to the new version (bdp7500b2-12 v1.60) using USB and the firmware is rejected.
    See previous posts.

    What can I do next.

    BTW. the player is just two weeks older than one year...

  3. #33
    Diamond Member
    Points: 50,369, Level: 69
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 781
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,966
    Points
    50,369
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    I don't know if there is a way to force an update...

    However, who installed the 8000 update to your 7500 device? Or did you bought it this way?

    Toengel@Alex

  4. #34
    New Member
    Points: 788, Level: 7
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Points
    788
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The player was bought this way.

  5. #35
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    this is really quite stange if the version info shows "software version as BDP8000 (yes eigth-thousand) v1.08." on a 7500 device
    but then, do you think you wish to give it a try using bdp8000 1.60 firmware?

    i just dont know how it works for a 7500 to have a 8000 fw, but since it works, maybe just give you one more try...
    also for your player is 2 week older than 1 year thing, i hv PM you.
    Last edited by kwinnie; 12-07-2011 at 01:51 AM.

  6. #36
    New Member
    Points: 788, Level: 7
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Points
    788
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Player was returned to the shop:
    "Oh yes, it's probably software. We've seen that before. We'll do the update for you."

    I wonder what the result will be...

  7. #37
    New Member
    Points: 741, Level: 6
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Points
    741
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    BluRay-Data on DVD-Disc?

    Hello,

    since version 1.60 I can't play BluRays which are burned on DVD-Discs.

    Par example, I have a short movie which I want to burn on a disc. The BluRay-Discs are too big for such a short clip, so I burned the BluRay data on a DVD. It works fine. Then I installed version 1.60. There I get a message that the player can't read the disk. Downgrade to 1.56 and the player plays the BluRay data from the DVD.

    Is it normal or was it an error in the older firmware?
    Last edited by Mad_Max; 12-20-2011 at 05:34 PM.

  8. #38
    New Member
    Points: 788, Level: 7
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Points
    788
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    In response to my previous posts:
    the BDP7500B2-12 that could not be updated was investigated by the dealer.
    Apparently they couldn't figure it out either and the device was sent "to Philips".
    It's back now and has been updated with a new motherboard free of charge.
    First test looks ok.

  9. #39
    Bronze Member
    Points: 1,123, Level: 8
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    45
    Points
    1,123
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Mad_Max View Post
    Hello,

    since version 1.60 I can't play BluRays which are burned on DVD-Discs.

    Par example, I have a short movie which I want to burn on a disc. The BluRay-Discs are too big for such a short clip, so I burned the BluRay data on a DVD. It works fine. Then I installed version 1.60. There I get a message that the player can't read the disk. Downgrade to 1.56 and the player plays the BluRay data from the DVD.

    Is it normal or was it an error in the older firmware?
    can i ask u where u downloaded the older 1.56 software because after i installed the 1.60 software on my bdp7500b2 i have the same problem now, and i want to downgrade to version 1.56 but i cant find it anywhere.

  10. #40
    New Member
    Points: 703, Level: 6
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 80.0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Points
    703
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Im also very interested in getting the 1.56 software, cause a lot of new BRs are not recognized by the player anymore since I upgraded to 1.60. mail me please If you can help me out.
    goldenvanilla[@]web.de

  11. #41
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Michiel1986 and eatindust,

    I have send a personal message to both of you.

    Kind regards,
    Forum Mod

  12. #42
    New Member
    Points: 744, Level: 6
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Points
    744
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question Player does not find 1.60 Firmware

    I just don't get it. Allthough I've updated my Player via Internet (LAN), it does only update to version 1.53 instead of any 1.60. What's the problem?

    Here's what my version infos say:

    Model: BDP7500MkII/12
    Versions
    System SW: 1.53
    I'm from Germany by the way.


    When I updated the player, it only installed 1.53 - allthough I've seen there is a v1.60 out that time.

    Well, I'would get over it, if my Player would not have Problems with severall Blurays on which I've spent so much money :/

    Well, what's the point about the 1.53 instead of 1.60 thing? Why doesn't my player update to v1.60?

    Greets and thanks!

  13. #43
    Diamond Member
    Points: 50,369, Level: 69
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 781
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,966
    Points
    50,369
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    see your BD problem thread - I answered there - you need to update via USB.

    Toengel@Alex

  14. #44
    New Member
    Points: 704, Level: 6
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Points
    704
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I figured aout an other issue that is really weird.

    I make from every BD i own an remux and put them on an external HDD (yeah i am lazy).
    So its all ok but only when the disc/movie encoded VC-1 but on AVC the player wont start these files.
    With other words when i own an movie encoded in AVC and i have made my remux the player quits and tells me that it is an unsuported format.

    Anyone who has the same problem?

    P.s. FW 1.56 at the moment 1.60 still untested.

  15. #45
    New Member
    Points: 671, Level: 6
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Points
    671
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I've got the same problems with my device, it wont update via USB and I get mkvs freezing via DLNA, those same files play fine from USB Memory or a USB hard drive.

    Is there a solution to the firmware updating issues and DLNA freezing?

    Thanks,

    Leigh

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •