Results 1 to 15 of 15
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    Gold Member
    Points: 6,624, Level: 24
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 426
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience Points
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    361
    Points
    6,624
    Level
    24
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3

    Unhappy Freezes with X-men First Class bluray

    I have a problem with a recent bluray: X-men First Class (EAN code: 8712626086024). The image and sound are freezing from the very begin, right where you can see the 20th Century Fox logo. Wondering if anyone else is experiencing this problem. I'm running the latest 1.60 software.
    Last edited by bluevoice; 10-10-2011 at 08:06 AM.

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    other discs are fine... just this one?
    is your device connected to internet, what if you disconnected your device to have a try (sometimes, it's because of BD live content...)
    Last edited by kwinnie; 10-10-2011 at 07:50 AM.

  3. #3
    Gold Member
    Points: 6,624, Level: 24
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 426
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience Points
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    361
    Points
    6,624
    Level
    24
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    Yes, it's just this disc. I read on other forums some BD players have difficulties with this disc, especially 3D enabled players. It also seems the problems are indeed related to the BD-live content, some java scripts that are not processed accodingly.

    My player is wireless connected to my router and I want to keep it that way without disconnecting the player.

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    i m not sure if that s so, maybe they have to buy the disc to do some test (usually takes time for your information...)

  5. #5
    Gold Member
    Points: 6,624, Level: 24
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 426
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience Points
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    361
    Points
    6,624
    Level
    24
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    I allready filled a support request with Philips and waiting for a resolution. I was just wondering if more people were experiencing the same on the BDP8000.

  6. #6
    New Member
    Points: 1,086, Level: 8
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Germany
    Posts
    7
    Points
    1,086
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by bluevoice View Post
    I was just wondering if more people were experiencing the same on the BDP8000.
    I confirm the freezes.

    Lone

  7. #7
    Gold Member
    Points: 6,624, Level: 24
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 426
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience Points
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    361
    Points
    6,624
    Level
    24
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3

    Question Problem also on other products

    Hi,

    Yesterday I received the HTS8562/12 Home Cinema Set to replace my Bluray BDP8000. I experience the same problem on the Bluray player that comes with the HTS8562/12 only it's now worse, the disc gets stuck on the beginning logo and does't play anymore. I think I also identified the problem for sure, if I disable the BD services, the disc plays without a problem. The firmware of the HTS is 1.27.00. Philips is there a solution on its way?

  8. #8
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    trust me, issues are resolved quicker using forum...
    for phone and email... it's in longer path...

    but if you have put that into request... let's just wait...

  9. #9
    Gold Member
    Points: 6,624, Level: 24
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 426
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience Points
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    361
    Points
    6,624
    Level
    24
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    I got an email yesterday night from Philips saying they are working on a solution for this problem and we'll get a new firmware-update.

  10. #10
    Diamond Member
    Points: 50,383, Level: 69
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 767
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,968
    Points
    50,383
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    great news!

    Toengel@Alex

  11. #11
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Dear bluevoice,

    Please check your Personal Messages.

    Thanks
    Forum Mod

  12. #12
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Dear bluevoice,

    Please check your Personal Messages.

    Thanks
    Forum Mod

  13. #13
    Gold Member
    Points: 6,624, Level: 24
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 426
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience Points
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    361
    Points
    6,624
    Level
    24
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    @ Philips - Remko: we are 3 weeks further, is there any solution for this problem yet?

  14. #14
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Bluevoice,

    We have not been able to reproduce the issue, please contact your local call centre www.philips.com

    Regards,
    Forum Mod

  15. #15
    Gold Member
    Points: 6,624, Level: 24
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 426
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience Points
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    361
    Points
    6,624
    Level
    24
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    @Philips - Remko: weird, I'm seeing this right from the start, on the opening logo. Loneship also confirms the freezes. Also there are numerous threads on the Internet that confirm problems with this disc because of javascript menu's in combination with BD-live content.

    Do you have your test player connected to the Internet through a wireless network?

Similar Topics

  1. SACD on BluRay philips
    By Manuel in forum Blu-ray: General and Others (MBD/PB Series)
    Replies: 11
    Last Post: 05-02-2012, 08:59 AM
  2. BDP 3100 freezes with standby in display>?
    By markfountain in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 2
    Last Post: 08-05-2011, 07:33 PM
  3. New BluRay's with Net TV
    By Jessy in forum Smart TV: News
    Replies: 0
    Last Post: 04-22-2011, 02:15 PM
  4. Replies: 35
    Last Post: 02-18-2011, 02:04 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •