Results 1 to 8 of 8

Topic: 3D with HDMI

  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 945, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5
    Points
    945
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    3D with HDMI

    Hello,

    A few days ago I bought Philips 37PFL7606T and HDMI cable to watch 3D movies. I connected my PC (Dell INSPIRON N5010) with TV and I can see everything perfectly(2d movies, pictures, desktop), but I can't see 3D movies. I have many players to see 3D, such as PowerDVD 11, Stereoscopic player, but when I play a 3D movie, I can't pick a 3D format on my TV. What can I do? I hope you understand my problem :S

  2. #2
    New Member
    Points: 1,039, Level: 8
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Grindsted
    Posts
    7
    Points
    1,039
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    maybe you have put on the wrong resolution, try change it, and see what happens

  3. #3
    New Member
    Points: 945, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5
    Points
    945
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm a bit new to this... How can I change the resolution? And where do I have to change it? On TV or on a PC?

  4. #4
    New Member
    Points: 1,039, Level: 8
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Grindsted
    Posts
    7
    Points
    1,039
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    in your pc set your resolution to 1920x1080.

  5. #5
    New Member
    Points: 945, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5
    Points
    945
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    On my computer maximum resolution is 1366x768.

  6. #6
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    If you have connected the TV through HDMI, then you have to tweak the PC settings some more. Avoid cloning your desktop, as you may be limited by the resolution of your laptop screen.

  7. #7
    Gold Member
    Points: 1,885, Level: 12
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 265
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Germany
    Posts
    276
    Points
    1,885
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    according to the data of the PC, it is not capable to display 3D.
    maybe you should contact dell to make sure what the hardware is capable of...

  8. #8
    New Member
    Points: 945, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5
    Points
    945
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thank you so much for your answers.. It's a pity that I can't see 3D

Similar Topics

  1. DLNA feature request / 3D pictures/ 3D demo
    By none1234 in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 0
    Last Post: 09-10-2011, 05:10 PM
  2. No DTS OR 5.1 with hdmi
    By ebroers in forum Blu-ray: BDP8000 Series
    Replies: 5
    Last Post: 07-17-2011, 11:01 AM
  3. Philips 46PFL8605 + PS3 + HDMI 1.4 = 3D No Go
    By TerrorForce in forum TV: 3D
    Replies: 2
    Last Post: 04-26-2011, 09:29 PM
  4. Hdmi 1.4
    By shankly1985 in forum TV: Connectivity
    Replies: 8
    Last Post: 03-03-2011, 12:28 AM
  5. hdmi and spdif out
    By ttfo in forum TV: Connectivity
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2011, 11:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •