Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 956, Level: 8
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Wiemersdorf
    Posts
    3
    Points
    956
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    BDP3100/12 old Firmware needed

    Hello,

    after upgrading to the newest firmware, my BDP didn't regognize some BD correctly, mostly "unknown disk".
    So I want to downgrade the firmware to version 1.38.
    Is this possible ?
    if yes:
    Who is able to send it to me
    or
    where can I download the old version.

    Thanks

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,080
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    9
    when there s error message of "unknown disk" this is likely to be a loader problem...
    tried downgrade... if that doesn't help, i m afraid you ll hv to send it back to service :S...

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,080
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    9
    let me see if i can find the file... i usually do backup//

  4. #4
    New Member
    Points: 956, Level: 8
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Wiemersdorf
    Posts
    3
    Points
    956
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by kwinnie View Post
    let me see if i can find the file... i usually do backup//

    That would be great, but keep in mind that I need the German version.
    Regards

  5. #5
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,080
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    9
    it's the same,
    the language doesn't matter, it's the / version that matters... so if that's a /12 one, it should be ok
    update you later on this...

  6. #6
    New Member
    Points: 956, Level: 8
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Wiemersdorf
    Posts
    3
    Points
    956
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by kwinnie View Post
    it's the same,
    the language doesn't matter, it's the / version that matters... so if that's a /12 one, it should be ok
    update you later on this...
    Hi kwinnie,

    I'll send the player to Philips for guarantee work.

    Thanks for your help

Similar Topics

  1. Virus scanner needed?
    By DellUser in forum Smart TV: Apps
    Replies: 1
    Last Post: 07-10-2010, 06:54 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •