Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,090, Level: 8
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Singapore
    Posts
    10
    Points
    1,090
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    HTS 9140 : I can't control volume from remote control while connecting via Coaxial

    Hi,

    I have one input from a media play via Coaxial but i can't control volume via remote control but it's ok from the body it self.
    Is this problem with itself?

    Please give your advice.

    Cheers,
    Jooho

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    5
    this is quite strange...
    other buttons ok just the volume buttons are not working? it used to be in that way or it just happens after upgrade for example?

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,090, Level: 8
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Singapore
    Posts
    10
    Points
    1,090
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    yes, it is.

    I can only use Power on/off and Source change buttons.
    none of others is able to use at all.

    I upgraded the latest firmware but not sure whether it is caused or not

    Cheers,
    Jooho

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    5
    ummm so you bought it recently and once bought you upgraded it?

    i m thinking if it is from day 1 like that... but sounds like the remote control prob... maybe have to replace the remote control .... still in warranty?

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 1,090, Level: 8
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Singapore
    Posts
    10
    Points
    1,090
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Finally, i called a service guy to fix my issue.
    I had three issues,
    1. could not recognize CD/DVD/BlueRay.
    2. when it recognized, and it suddenly stopped while playing
    3. remote control.

    they came down and did something and now it's working fine.

    Cheers,
    Jooho

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    5
    ohhhhh so in singapore you have home repair service? envious of that.

    do you know what did they do? just wonder... and maybe i can learn from that...

Similar Topics

  1. Cannot setup Prestigo Remote Control
    By headquarters in forum TV: User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 09-19-2011, 09:06 AM
  2. Replies: 14
    Last Post: 09-07-2011, 12:40 PM
  3. remote control for Nokia n900
    By Joop in forum Apps: SimplyShare & TV Remote Control Apps
    Replies: 3
    Last Post: 08-31-2011, 10:03 AM
  4. loss of volume control via remote
    By mcsap in forum TV: User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2011, 07:06 AM
  5. Remote control problem
    By alessandra.voltolina in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2010, 09:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •