Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,375, Level: 10
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    15
    Points
    1,375
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation how to use the search when mapping a channel to EPG?

    I face a major difficulty with the new guide: how can I make the mapping between a local program and one in the EPG listings without having to click hundreds of time on the "down" arrow of the remote.

    It seems they have foreseen a autocompletion/full text search but I can not figure how to quit the search field and go to the actual result list in order to select the right program! As soon as I quit this field, the whole panel vanishes and I go back to the RPG guide browsing mode.

    Moreover, if only the result list could display the country next to the results because. can not figure out, for example, which MTV/Nickelodeon to choose...

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 55,097, Level: 72
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 453
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,178
    Points
    55,097
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    what TV do you have and did you installed the latest firmware?

    Toengel@Alex

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,375, Level: 10
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    15
    Points
    1,375
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    what TV do you have and did you installed the latest firmware?

    Toengel@Alex

    Sorry, I am new to the forum and I thought myTV was visible in my forum user public profile: I have a 42PFL9664H with the latest firmware dated from more than a year now.

  4. #4
    Silver Member
    Points: 2,112, Level: 12
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    85
    Points
    2,112
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5
    I do understand the problem since it occurs with my TV too. And I'm using a 2009 device (8404), so the problem may be limmited to 2009 devices.

    What happens is:

    If I try to identify a channel in IP-EPG I can choose in the long list at the right site. Some times I can choose a proposed best match. If this is the proper channel I can choose. But offen the proper choose isn't found, even if the channel is in database. So I can scroll throug the channel list through all german channels, the channels of all neighbour countries and after that I may be I find the channel - it takes about 5 to 10 minutes to scroll there. On the left side of the dialog ist an search input field. If I type in a search pattern of at least 3 letters on the right side only channels matching the pattern are displayed. So if there the channel I'm lookling for is displayed, I try to choose. But even this does not work since if I'm press a key to navigate to the choosing list the identify window does abbort. So the only way to identify this channel is to scroll the large list...

    Until IP-EPG uptate in the beginning of August it did work (but there where channels missed in database).

    (Sorry, I'd try to upload pictures from TV but I got only database errors by the supportforum)
    Last edited by ahasver; 10-16-2011 at 11:50 PM.

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 1,375, Level: 10
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    15
    Points
    1,375
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    you description matches totally my issue. Can somebody from Philips support test on our not so old devices and confirm a problem is open with EPG development team ?

Similar Topics

  1. Red Button mapping for 2010 TVs in Germany
    By Toengel in forum Smart TV: IP-EPG, HbbTV, MHP
    Replies: 16
    Last Post: 10-25-2011, 01:23 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 10-05-2011, 10:31 PM
  3. Changing a channel in the EPG Guide
    By JonWain in forum Smart TV: IP-EPG, HbbTV, MHP
    Replies: 6
    Last Post: 02-14-2011, 05:32 PM
  4. Search does not work...
    By petasis in forum Smart TV: Apps
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2010, 01:57 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 08-01-2010, 09:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •