Page 1 of 11 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 156
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Diamond Member
    Points: 54,363, Level: 72
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 1,187
    Overall activity: 96.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,145
    Points
    54,363
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 197 Times in 176 Posts
    Rep Power
    11

    Thumbs up Your experiences with FW v0.14.84.0 for 8000, 9000 and 21:9 series (2011 models)

    Hi,

    Please share your experiences with this new SW version here in this topic. Channeling your input will make it easier for users to search and find relevant info.

    Discuss here all your experiences when upgraded to the new version: new, old, positive, negative...

    Toengel@Alex

    PS: Changelog isn't available yet.

  2. #2
    Moderator
    Points: 19,807, Level: 42
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,901
    Points
    19,807
    Level
    42
    Thanks
    8
    Thanked 47 Times in 42 Posts
    Rep Power
    10
    ∑ Solution about picture disappearing while watching via Ziggo DVB-C CI+.
    ∑ Solution about not starting RTL-XL programs in The Netherlands via NetTV.
    ∑ Improvement for PVR recording.
    ∑ Solution for intermittently hot rebooting.
    Last edited by Philips - Thomas; 10-21-2011 at 03:34 PM. Reason: extended changelog informations

  3. #3
    New Member
    Points: 950, Level: 7
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 200
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    2
    Points
    950
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Where can I download the latest 14.84 firmware?
    I can see only the old one 14.80 on my tv support page.

  4. #4
    Moderator
    Points: 19,807, Level: 42
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,901
    Points
    19,807
    Level
    42
    Thanks
    8
    Thanked 47 Times in 42 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    the new Version is included in the actual Downloads. The Informations provided by the Homepage will be changed soon.

    Regards
    Thomas

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 969, Level: 8
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Bergen op Zoom, Netherlands
    Posts
    11
    Points
    969
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I just flashed the new firmware, no problems so far. I will write here, if i notice some change.

    just that you know, i have Ziggo.

  6. #6
    Silver Member
    Points: 1,031, Level: 8
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    50
    Points
    1,031
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Sound issue remains. Still no sound sometimes when switching from HDMI AV Receiver back to TV. Nothing helps only restarting TV set.

    So to refraise:

    Powering up my Yamaha RX-V667 to have sound from there and after an hour of two turning it off results in total silence of my TV.

    The power-on from standby didn't occur anymore. But it has been only one day ;-)

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 881, Level: 7
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    12
    Points
    881
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry

    Hello,
    the problem with the sound, I can confirm. After switching from HDMI to TV sound is off, or broken.

    Another problem I have with HbbTV. When I open it, the bar at the bottom of the screen is displayed.
    Then I choose a option from the titlebar.
    The selection wich is opend, can not be closed with the red button.
    I first have to press the green button. After I am back at the titlebar, I can close it with the red button.

    Next is the speed.
    The opening of menus and options takes a long time.
    The program guide takes a long time to load.
    It's just slow. From a unit for 2000 €, I expect more.


    Device is
    50PFL7956K 02
    with sattelit (dvb-s) and ci+
    germany
    hdmi devices are a pioneer vsx 520 and a sony ps3
    Last edited by V4Mp; 10-21-2011 at 11:46 AM.

  8. #8
    Bronze Member
    Points: 1,024, Level: 8
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    UK
    Posts
    17
    Points
    1,024
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    [QUOTE=mduran;14681]Sound issue remains. Still no sound sometimes when switching from HDMI AV Receiver back to TV. Nothing helps only restarting TV set.

    I too have the sound issue problem on a Cinema Gold 21:9 50PFL7956T/12 and there are no software upgrades yet for the UK models, so I am still on SW 000.014.038.006.

    It would be good if Philips could get this resolved and provide updates for the T models.

  9. #9
    Silver Member
    Points: 1,031, Level: 8
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    50
    Points
    1,031
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Today I hit the jackpot, I had a TV that

    Stopped outputting sound via TV speakers.
    Blinking, failing AmbiLight system.
    A TV set that restarted (rebooted) spontaneously.
    Was unable to power on from stand-by..

    I think I am going to stop my addiction and buy a Sony or other brand. No more ambi-light for me anymore. Unless someone is going to fix these issue's.
    Didn't pay 2800 euro for a rebooting TV.

  10. #10
    Silver Member
    Points: 1,031, Level: 8
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    50
    Points
    1,031
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    If someone from Philips could comment on these issue's? Are they known bugs or is this just my TV.

  11. #11
    Diamond Member
    Points: 54,363, Level: 72
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 1,187
    Overall activity: 96.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,145
    Points
    54,363
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 197 Times in 176 Posts
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by Philips - Thomas View Post
    Solution for intermittently hot rebooting.
    Hi,

    this problem seems not to be solved fully (from what I read in other forums).

    Every time when people start their TVs and the "Philips" word is not shown at the startup, the TV reboots during watching TV. Sometimes after 10 minutes, sometimes later. If the "Philips" word is shown, the rebooting does not happen.

    Toengel@Alex

  12. #12
    Silver Member
    Points: 1,031, Level: 8
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    50
    Points
    1,031
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    That is not entirely correct Toengel.

    If the Philips logo does not show up while starting the TV you have a higher chance of a reboot than with logo.

    Yesterday I had a reboot, switched the TV off (Side hardware button) and started the TV again WITH LOGO. After an hour the TV rebooted again.

    You know when it's going to reboot because prior to a reboot the Ambilight starts dimming a lot. It dimms, comes back, 10 minutes later dimms again, and reboot. And the unable to power on still is not solved, because this morning unable to powertoggle the TV again.

  13. #13
    Bronze Member
    Points: 2,161, Level: 13
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 289
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Solihull, UK
    Posts
    21
    Points
    2,161
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The software has been applied to 40PFL8606T/12 without any problems. The new version of You Tube works well. However, it is disappointing that the BBC iplayer still does not load - the app button is 'greyed out'. I was hoping this app would be fixed with this software release. Is there any news of when it will be sorted out, please.

    Also, although I assume not software related, it would be helpful if the UK could get USB recording enabled in the near future. This would be such a huge benefit (I know this isn't the correct thread to mention it).

  14. #14
    Bronze Member
    Points: 1,655, Level: 11
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    28
    Points
    1,655
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Sometimes my 9706 went in standby without doing anything. I had not this problem when I had .38 firmware. Also the perfect natural motion is slightly agressive? More defects around moving objects.

  15. #15
    Bronze Member
    Points: 969, Level: 8
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Bergen op Zoom, Netherlands
    Posts
    11
    Points
    969
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have the 14.84 firmware and with the first startup i do get a wired network connection. but when the TV is turned off (standby), when I turned on again I don't have any network. the mac address is: DE:AD:00:00:BE:EF. So i think there is something wrong with the network controller. My network at home is good, because the same network cable does work on the BDP7600.

    I had this also with the 14.79 firmware.

Page 1 of 11 123 ... LastLast

Similar Topics

  1. Replies: 23
    Last Post: 10-20-2011, 08:26 AM
  2. Replies: 8
    Last Post: 10-12-2011, 11:37 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: 10-10-2011, 08:13 AM
  4. Replies: 124
    Last Post: 02-27-2011, 03:18 PM
  5. Replies: 68
    Last Post: 01-06-2011, 08:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •