Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Silver Member
    Points: 2,538, Level: 14
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    zlatko's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    152
    Points
    2,538
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3

    NetTV: PFL9606 reboots after CineTrailer Home video play

    My 52PFL9606 reboots everytime I try to play video in CineTrailer app Home Video category. I can play videos in all other categories without that problem. TV is on the latest SW 14.99.

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,444, Level: 69
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 706
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,974
    Points
    50,444
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    I suggest to delete NetTV memory. At the moment I have also problems with NetTV - many graphics aren't loaded - I only get placeholders.

    Toengel@Alex

  3. #3
    Silver Member
    Points: 2,538, Level: 14
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    zlatko's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    152
    Points
    2,538
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3
    Toengel
    How is NetTV memory deleted? What will I lose with this action?
    I just wanted to report the issue, it is not a big deal, especially as other CineTrailer categories work OK.

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 50,444, Level: 69
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 706
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,974
    Points
    50,444
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    in the network setting, you can delete the cache (of NetTV or SmartTV). You just need to register your TV again (also your login data from different apps are deleted).

    Toengel@Alex

Similar Topics

  1. home network ok - nettv unavailable 32PFL7605H/12
    By poldidenk in forum Smart TV: Server Status
    Replies: 13
    Last Post: 02-22-2012, 09:36 PM
  2. TV reboots every minute
    By hhuyghen in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 6
    Last Post: 12-28-2011, 12:45 PM
  3. PLay PICASA Mpeg Video on netTV?
    By knasson in forum Smart TV: Software
    Replies: 3
    Last Post: 11-03-2011, 11:44 AM
  4. We like a clock at NetTV home
    By bta in forum Smart TV: User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 05-08-2011, 03:18 PM
  5. New on Net TV: Cinetrailer
    By Philips in forum Smart TV: New Apps
    Replies: 0
    Last Post: 12-06-2010, 07:53 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •