Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 197
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    New Member
    Points: 907, Level: 7
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    CZ
    Posts
    9
    Points
    907
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    With the keyboard attached TV not turn on only the red light.
    32PFL6606H (000.014.084.000) -> Logitech Cordless Desktop S520

    Please excuse my English.

  2. #17
    Bronze Member
    Points: 1,149, Level: 8
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Munich, germay
    Posts
    20
    Points
    1,149
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Issue with loosing TV Stations their "Favorite Flag" is still there.

    Mixed Digital and analogue Channels in Favorite List. Every few days the analogue Channels are lost from the favorite list.

    This is annoying because my wife likes to watch exactly these analogue channels ....

  3. #18
    New Member
    Points: 1,055, Level: 8
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Hamburg/Germany
    Posts
    8
    Points
    1,055
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I miss the 3d Option to change the Side by Side from Left/Right to Right/Left.
    For a 3D TV its realy a bug.

    55PFL7606K/02

    Regards Fox
    Last edited by Fox; 11-01-2011 at 12:21 PM. Reason: Edit correct Model Number

  4. #19
    New Member
    Points: 861, Level: 7
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Points
    861
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes, please add the option to change between left/right and right/left for SBS videos for 7000 series.

    And also please enable question to start 3d if 3d content is recognized. Or better start automatically 3d view.

    Best regards,
    Betacentauri

  5. #20
    New Member
    Points: 837, Level: 7
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Points
    837
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Dear Support

    I have problem with the 46PFL9706K/02
    I have installed the newest firmware.
    I have tested a hardware reset but the problems are still on

    Problem:
    TV shut down without my Action , 1 times on a Day.

    This is already my second device.
    Other user have the same problem

    It is not acceptable for a device in the premium class.

    Please fix this problem!

    Sincerely
    Ronny0712

  6. #21
    New Member
    Points: 847, Level: 7
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Points
    847
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    some feedback:

    HbbTV issues

    - HbbTV works - sometimes. The title bar does not always appear, sometimes there's even some kind of dead-lock. Right now I'm unable to get the title bar shown.
    - Sometimes, after viewing some video from HbbTV, the TV does not return to the channel, but the screen stays black. Switching channels solves that.
    - HbbTV does not work on some stations which definitely support it (several public channels in Germany). Checked with a Toshiba TV which displays them correctly.
    - HbbTV page generation is rather slow. Generating it in the background and displaying it after that is done would improve the overall impression a lot.
    - Some display issues when navigating through HbbTV pages (stale highlights) - does not happen on e.g. Toshiba TVs.

    Other issues

    - When switching audio delay off and on again (not completely sure), sound is completely turned off until you restart the TV.

    Wishes

    - Already read that wish somewhere else: Please add some shortcut to sleep timer... Maybe add it to the menu that appears when pressing the green button?
    - A "night" mode would be awesome - currently the screen is far too bright when I wanna sleep while the TV is still turned on. Maybe an option to configure dimming the backlight would do the trick.
    Last edited by oliver; 11-01-2011 at 08:57 PM. Reason: Minor update HbbTV issues

  7. #22
    Silver Member
    Points: 2,368, Level: 13
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Location
    32PFL7606K FW Q5551-0.14.93.0_bld11a
    Posts
    188
    Points
    2,368
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4

    Occasional reboots

    All in all a nice release, but I have problems with occasional reboots.
    Shortly before that, the handling feels jumpy, as if the was a task going crazy.

    Don't know if this helps, but here are the last few SW Event Log entries:
    No / R / Orq / EC / Operatin / Act ctx / Time&date / Nr key Lst key / Ls sc / Data
    01 / R / alv / 01 / 002eb / 0000 / 111103-13:06:10 / 0000 / eeee / ee / 000000
    02 / R / trm / 02 / 00c6d / 0000 / 111103-12:53:34 / 0000 / eeee / ee / eeeeee
    03 / R / exc / 0b / 00602 / 0000 / 111103-12:26:11 / 0000 / eeee / ee / 2d8df4
    04 / R / wdq / 05 / 0049f / 0000 / 111103-01:52:11 / 0000 / eeee / ee / 2aba3c
    05 / R / usr / 00 / 0062b / 0000 / 111103-01:30:48 / 0000 / eeee / ee / 000000

    @Philips: Don't know if this helps? Is there anything else to help debugging?

    Problem is, there's no straight way to reproduce this - just playing around with HbbTV, NetTV and just switching channels.

    Matthias

  8. #23
    New Member
    Points: 861, Level: 7
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Points
    861
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    My TV shuts down after exactly 2 hours without any message(only once per day). Automatic shutdown is disabled. I tried to enable it but it doesn't help. After 2 hours the TV again shut down.
    What can I do? Factory reset?
    I use my TV only in the evening. So the TV is approx. 20 hours in stand by.

    Best regards,
    Betacentauri

  9. #24
    New Member
    Points: 831, Level: 7
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Points
    831
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Post problems with ZDF-Mediathek

    Hello,

    i have installed the new software on my 42PFL7696/K02 yesterday.
    Today i can´t load lot of the videos from the "zdf-mediathek". Are there some solutions i don´t know?

    I have already turn off and on my TV.. but nothing positiv happens.

    I am able to start short tracks like "heute in 100 sec". Videos larger than about 15 minutes are stopped with an message: "Dieses video kann aufgrund technischer Probleme derzeit nicht abgespielt werden"

    A little helpul hint: There are no problems with the "Das Erste-Mediathek".

    Please help me.

    Greetings

    Stefan

  10. #25
    Silver Member
    Points: 2,368, Level: 13
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Location
    32PFL7606K FW Q5551-0.14.93.0_bld11a
    Posts
    188
    Points
    2,368
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    There's an option somewhere in "Configuration" where you can clear the NetTV/IP-EPG/etc. cache. Did you try that?

  11. #26
    New Member
    Points: 831, Level: 7
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Points
    831
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by matthias View Post
    There's an option somewhere in "Configuration" where you can clear the NetTV/IP-EPG/etc. cache. Did you try that?
    Hello,

    i have tried it. It doesn´t work. I still can´t open Videos from the ZDF Mediathek...

    More ideas?

    Thanks Stefan

  12. #27
    Diamond Member
    Points: 54,113, Level: 72
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 1,437
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,136
    Points
    54,113
    Level
    72
    Thanks
    166
    Thanked 196 Times in 175 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    maybe these are 16+ videos which can only be started after 8 pm or 10 pm.

    Can you post an example?

    Toengel@Alex

  13. #28
    New Member
    Points: 861, Level: 7
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Points
    861
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by betacentauri View Post
    My TV shuts down after exactly 2 hours without any message(only once per day). Automatic shutdown is disabled. I tried to enable it but it doesn't help. After 2 hours the TV again shut down.
    What can I do? Factory reset?
    I use my TV only in the evening. So the TV is approx. 20 hours in stand by.

    Best regards,
    Betacentauri
    Reset to factory default didn't solve the problem.
    TV still shuts down after exact 2 hours. I only use the remote control to turn
    on/off the TV (I have a separate receiver). So the TV get's 2 hours no signal.

    Please try to find and patch the bug. There are many other users which also have the same problem.

  14. #29
    New Member
    Points: 831, Level: 7
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Points
    831
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Mediathek

    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    maybe these are 16+ videos which can only be started after 8 pm or 10 pm.

    Can you post an example?



    Toengel@Alex


    Hi,
    We are talking about all the Terra Xpress Videos. I know the message for videos you only can see after 8 pm. This message is different to the other wich i got...
    I hope you can find the problem. Many Thanks

    Stefan
    Last edited by skeitsch; 11-07-2011 at 02:20 PM.

  15. #30
    Silver Member
    Points: 1,127, Level: 8
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 23
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    GENOA/ITALY
    Posts
    50
    Points
    1,127
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Hi I have a 47PFL7607M/08 and my feedback is:

    Still missing:
    - Please add DTS audio support.
    - Please add MKV subtitles support.
    - Please add multi-audio track support (currently only the first audio track is selectable).

    Nice to have:
    Please add capability to start a movie from the time it was interrupted.
    Please add capability to see which tv show is on just typing the OK button on the remote control.
    When showing the on going TV information it has no senso to black the whole monitor, it would be more then enought to just add an on screen black colored bar with the info of title, time, description, etc...

    Kind Regards,

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast

Similar Topics

  1. Replies: 155
    Last Post: 12-14-2011, 02:00 PM
  2. Replies: 32
    Last Post: 10-21-2011, 06:10 PM
  3. Replies: 57
    Last Post: 06-12-2011, 11:23 AM
  4. Replies: 125
    Last Post: 04-14-2011, 03:11 PM
  5. Replies: 14
    Last Post: 03-05-2011, 11:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •