Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 197
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #76
    New Member
    Points: 1,358, Level: 10
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 192
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    4
    Points
    1,358
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello, when will czech characters support in EPG DVB-S K-model?

  2. #77
    New Member
    Points: 866, Level: 7
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Harkema / Netherlands
    Posts
    4
    Points
    866
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello all,

    look here http://www.supportforum.philips.com/...ed=1#post17617

    and search for post #99


    My problem with BLACK screen and auto reboot is solved , YES.....YES



    The problem is update via wfif. If you update via USB , you do not get this black screen problems ( the maintenance service said .....)

  3. #78
    New Member
    Points: 866, Level: 7
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Harkema / Netherlands
    Posts
    4
    Points
    866
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Christ View Post
    I have a 42PFL7676, the last update v0.14.84.0 and I have two problems.

    First: my TV switces off automatically. Sometimes one time every week en another time twice at one evening.
    The other problem is: by switching between channels, the sound is (almost) gone. Again switching to another channel and back will solve somtimes the problem. But sometimes I need to swich of the TV and switch on again.

    Does anyone know a solution for these problems??

    Thanks
    Christ (from Holland)
    (sorry for my bad english)


    Hallo Christ, neem contact op met Philips service nummer en je wordt keurig geholpen. Mijn tv werkt weer zoals het hoort .

  4. #79
    Bronze Member
    Points: 825, Level: 7
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 125
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Italy
    Posts
    10
    Points
    825
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question

    Question:
    - does Version 000.014.088.000 fix v0.14.84.0 switch off problems?
    - is 000.014.088.000 fine for "M" models? (for example 7696M or 7606M or 7656M).

    Tnk's
    Last edited by dvd; 11-24-2011 at 11:41 AM.

  5. #80
    New Member
    Points: 812, Level: 7
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 138
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Argentina
    Posts
    2
    Points
    812
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, I am from Argentina. Today i updated my 40PFL6606D/77 with the new Firmware 14.082.000

    I was wating this update, mostly for his capability to read subtitles. But I'm disappointed by its poor implementation. The subtitles can not be resized, or change the font type, and they are too small for a 40" LCD.

    But the most annoying thing is that the subtitles are not transparent, they have a black background, really ugly. Also the lines are very short, and somethimes you have 4 short lines, instead of 2.

    My question is: It's so difficult to program something better for this TV? It is for the hardware? Lack of time? Honestly, it is difficult to understand how a company like Phillips can not have programmers who can do something better than this.

    Hopefully, this is only a preliminary Update and in the next update we can see a impruvement in this regard...

  6. #81
    Moderator
    Points: 20,566, Level: 43
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 99.4%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,921
    Points
    20,566
    Level
    43
    Thanks
    8
    Thanked 48 Times in 43 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Ruttini,

    Im sorry that you are not satisfied with the Update.
    However, please get in contact with the Local Support directly to point to that request as this forum is for european models only.
    http://www.support.philips.com/suppo...jsp?COOKIE=off

    Regards
    Thomas

  7. #82
    New Member
    Points: 812, Level: 7
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 138
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Argentina
    Posts
    2
    Points
    812
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Thomas View Post
    Hi Ruttini,

    Im sorry that you are not satisfied with the Update.
    However, please get in contact with the Local Support directly to point to that request as this forum is for european models only.
    http://www.support.philips.com/suppo...jsp?COOKIE=off

    Regards
    Thomas
    thanks for answering Thomas. I post this here, because in Latin América, we don´t have a Support Forum, only a live chat where operators do not know anything.

    The firmware for america, is the same as Europe but adapted for the region? The implementation of the subtitles in the European Firmware, is the same with the black background and lack of font size and color change?

  8. #83
    New Member
    Points: 945, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    France
    Posts
    5
    Points
    945
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    42PDL7906H/12 black screen

    Hello,

    About one minute after having put on the TV set, I have a black screen for about one second.
    Then everything is OK.
    It is not really a problem to me but I wonder whether Philips is working on a new firmware to solve this kind of problem?

    Eric.

  9. #84
    New Member
    Points: 784, Level: 7
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 166
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Points
    784
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    While Philips is working on a fix for the spontaneous power-off issue... is a downgrade an option? I had 0.9.something on the TV out of the box (40pfl6626H/12) and that worked OK. The only reason I upgraded was because the change log mentioned a few fixes that might have been relevant, but none of them were as bad as a TV switching off at least once a night.

    Ow, and surprise surprise, I contacted support, they seem to be unaware of the issue....

  10. #85
    New Member
    Points: 810, Level: 7
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 140
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Points
    810
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi there. I bought 55PFL7606/T .. had problems with all Smart functions, The TV rebboots on its own few minutes while playing a movie using DLNA, & other functions, like playing from a USB hard drive ( power connected, or USB powered, even a USB 32GB flash drive) both NTFS & /OR Fat32.

    DNLA also casues the TVto reboot , used Windows media player streaming & "ALL Share" software.

    Yes updated to the latest firmware.. Philips said there has been a fault in all of this model TVs.. they removed them from stock till they fixed the problem.. so they claim.. I replaced teh TV with another same model that arrived 2 days ago. Updated the firmware.. Same..

    I am very dissapointed with the smart functions.. they all cause the TVtoreboot.. DLNA, net TV, USB playback & Recording , & USB playback.

    Any solutions comming? Philips tech support have NO Solution otherthan suggesting to return the TV & buy another brand.

  11. #86
    New Member
    Points: 822, Level: 7
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 128
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Kaliningrad
    Posts
    5
    Points
    822
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    40PFL6606, latest software.
    The same problem: shutdown after 2 hours.

  12. #87
    New Member
    Points: 810, Level: 7
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 140
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Points
    810
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    2 hours? you are lucky.. with my brand new 2 days old TV rebooting havens in minutes...

    One conclusion, Phillips…is a nice design, ambi light is great, good picture as a TV, but as a smart TV??? !!! Definitely NO…….. I had to spend money on a top of the range Samsung Smart Blue ray with all the smart functions to be able to use them on the Blue Ray player...

  13. #88
    Bronze Member
    Points: 911, Level: 7
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    London/ UK
    Posts
    15
    Points
    911
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, I have a 47pfl7666 running the latest SW I was wondering if the sound drops issues have been solved if so how please? I still have them when watching an HD channel and when playing my PS3 but not when watching a Blueray disc on the PS3 . Strange !! I cannot see any difference with the new SW apart from BBCiplayer now works . PS customer support in the UK are not much help.

  14. #89
    New Member
    Points: 803, Level: 7
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 147
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    1
    Points
    803
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    tv won't come out of standby with keyboard attached

    I have a Mini Rii keyboard with touchpad attached to the TV and that works great. Only thing is that when the usb dongle stays in the TV, the TV won't come out of it standby modus after switching the power on. Hoping a new firmware will fix this.

  15. #90
    Bronze Member
    Points: 904, Level: 7
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    40PFL6606H/12
    Posts
    13
    Points
    904
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hallo again,
    Im little bit dissapointed in Philips,
    I have 40PFL6606H/12 model, updated latest SW, previously, You-tube working let say OK, but after update FW to 14.84.00 when start You-Tube application, menu is not the same (is gone) and always start movie on karambatv.ru.I cant get rid of these. Is that a virus or adaware in source code?
    Can I reverse FW to old one?

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Similar Topics

  1. Replies: 155
    Last Post: 12-14-2011, 02:00 PM
  2. Replies: 32
    Last Post: 10-21-2011, 06:10 PM
  3. Replies: 57
    Last Post: 06-12-2011, 11:23 AM
  4. Replies: 125
    Last Post: 04-14-2011, 03:11 PM
  5. Replies: 14
    Last Post: 03-05-2011, 11:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •