Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    590
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4

    Comparing iOS MyRemote startup time with Android version

    Hello,

    I created a short video to show the startup time of the iOS Philips MyRemote compared to the Android Philips MyRemote app.

    • The iOS version on the left side takes round about 48 seconds to show the screen one can choose his TV.
    • The Android version takes round about 1 second to show the screen to choose the TV.


    Link to the video:
    http://youtu.be/rBvaKwF1liA

    Sorry for the very poor quality! But one should be able to see how long it takes to startup. Maybe I will create a better video, when I find the time.

    Both apps were completely ended and unloaded from memory.

    The Android version is really good in startup performance, but the iOS version is really bad. If you have to wait a minute until you can use it, you will be faster using the "normal" remote.

    Would be great if this can be enhanced!

  2. #2
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    590
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Are other users of the iOS MyRemote app experience the same startup time issue?

    This is in the same network.

  3. #3
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    590
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    I think this is fixed with version 2.0 and the topic can be closed.

    Thanks to Philips on the update and on the improvement!

    Link:
    http://itunes.apple.com/de/app/phili...426883783?mt=8

Similar Topics

  1. Can't find MyRemote at Android Market
    By Hanskuh in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2011, 12:52 AM
  2. HQ YouTube videos on your TV (with Android or iOS device)
    By smart in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 1
    Last Post: 11-17-2011, 05:32 PM
  3. Wishlist MyRemote for Android
    By rowa in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-2011, 06:41 AM
  4. Android 1.5 and MyRemote needed!
    By ShadowDrone in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-2011, 07:16 AM
  5. MyRemote for Android 2.2 Froyo
    By alavela in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-2011, 02:06 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •