Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 2,858, Level: 15
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 192
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    22
    Points
    2,858
    Level
    15
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    EPG Bar When Changing Channel

    Hi All,

    Maybe i've overseen an option in the menu but how can I enable an epg bar to show up when i change channel.
    I have the Philips 42PFL7606K With de latest software at date.
    If this feature is not in the menu please implement because this is the very basic of digital tv.

    Kind Regards,


    Shulaf

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 55,269, Level: 72
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 281
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,185
    Points
    55,269
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    try to search for "Now/Next" in the forum... ;-)

    Toengel@Alex

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 2,858, Level: 15
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 192
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    22
    Points
    2,858
    Level
    15
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi Toengel@Alex,

    Thank you, i'll try

    Kind Regards,

    Shulaf

  4. #4
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    639
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    5
    This feature is not supported in Philips TV's, because it requires a license, that Philips does not want to pay.

  5. #5
    Moderator
    Points: 20,566, Level: 43
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 99.4%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,921
    Points
    20,566
    Level
    43
    Thanks
    8
    Thanked 48 Times in 43 Posts
    Rep Power
    10
    Closed, has been Discussed a lot of times. Please use the Search.

Similar Topics

  1. how to use the search when mapping a channel to EPG?
    By Roxan in forum Smart TV: IP-EPG, HbbTV, MHP
    Replies: 4
    Last Post: 10-17-2011, 10:31 PM
  2. Now/next functionality when changing channels
    By neppie in forum TV: User Interface
    Replies: 20
    Last Post: 07-15-2011, 01:05 PM
  3. No audio to sound bar
    By jbax47 in forum TV: Connectivity
    Replies: 2
    Last Post: 05-29-2011, 09:46 AM
  4. Changing a channel in the EPG Guide
    By JonWain in forum Smart TV: IP-EPG, HbbTV, MHP
    Replies: 6
    Last Post: 02-14-2011, 05:32 PM
  5. Sound Bar missing in Net TV screen
    By joost in forum Smart TV: Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-14-2010, 03:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •