Results 1 to 9 of 9
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 953, Level: 8
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 197
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Bergamo/Italy
    Posts
    5
    Points
    953
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    HDMI connection on 47'' LED 4000 series television

    Hello,
    I've problem connecting my new television by a HDMI cable.
    My notebook (HP pavilion dv6 with an ATI mobility radeon 4500/5100 series graphyc card, windows 7 32 bit system) when I plag the cable see the PHYLIPS television but on the TV monitor I've "no signal".
    I've done all the task connection written on the tv guide to plag a PC and I tested all the 3 HDMI ports and I've always the same problem,
    What could I do?
    Thanks

  2. #2
    Moderator
    Points: 20,099, Level: 43
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 651
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,904
    Points
    20,099
    Level
    43
    Thanks
    8
    Thanked 47 Times in 42 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    if you have the TV connected to the PC, it will appear as a second Monitor in the Screen Settings in Windows.
    The TV will not show the Desktop by default!
    You need to Activate the TV as Monitor in the Screen Settings, or if the Laptop supports taht, you can simply use a Key combination to activate the 2nd Monitor. On m,ost Laptops this is done by "Fn" + "F4" but this is something HP can check better .

    However, just check the Screen Settings in Windows after the TV has been connected via HDMI, you will see it as 2nd Monitor, Activate this Monitor and extend the Desktop to it.

    Regards
    Thomas

  3. #3
    New Member
    Points: 953, Level: 8
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 197
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Bergamo/Italy
    Posts
    5
    Points
    953
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    Thanks for the replay,

    I did it and my laptop extend the desktop: I can move my pannels as I have a second monitor but I don't see anything on the PHILIPS monitor...only the "no signal" message.

    Regards,
    Maza

  4. #4
    Moderator
    Points: 20,099, Level: 43
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 651
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,904
    Points
    20,099
    Level
    43
    Thanks
    8
    Thanked 47 Times in 42 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    can you please post a Screenshot of the Windows Screen Settings.

    Thanks
    Thomas

  5. #5
    New Member
    Points: 953, Level: 8
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 197
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Bergamo/Italy
    Posts
    5
    Points
    953
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Now I'm not at home...I'll do it this evining.
    Thanks

  6. #6
    New Member
    Points: 953, Level: 8
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 197
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Bergamo/Italy
    Posts
    5
    Points
    953
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Click image for larger version. 

Name:	scrrenshotPHYLIPS.jpg 
Views:	152 
Size:	170.3 KB 
ID:	572

    Hi,
    here the screenshot: my laptop see the television but the tv monitor say no signal.

    thanks,
    Marta

  7. #7
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    639
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    5
    Are you sure the HDMI input that the cable is connected, is also selected on the TV?

  8. #8
    New Member
    Points: 953, Level: 8
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 197
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Bergamo/Italy
    Posts
    5
    Points
    953
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes, I'm sure.

    Now I'm looking if it's my laptop that don't send the signal..it's really strange. I'd tryed all the 3 avaiable HDMI ports.

    Have you got any suggestion?

    thanks,
    Marta

  9. #9
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    639
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    5
    Have you used the key combination that switches between the laptop screen, the external display, and both on the same time?

    If you reboot your laptop with the TV connected, does the bios screen gets shown also on the TV?

Similar Topics

  1. my television won't turn on!!!
    By lkeater in forum TV: Other
    Replies: 3
    Last Post: 10-23-2011, 11:12 AM
  2. HDMI-Connection Problem 52PFL5605H/12
    By LCD in forum TV: Connectivity
    Replies: 8
    Last Post: 08-03-2011, 12:12 PM
  3. Philips and TPV to create strong television company
    By Toengel in forum TV: Innovation
    Replies: 46
    Last Post: 06-20-2011, 02:02 PM
  4. HDMI connection from Cisco HD recorder with Cineos HD tv
    By gerenivonne in forum TV: Connectivity
    Replies: 1
    Last Post: 03-22-2011, 05:06 PM
  5. Your future television experience
    By maartenvc in forum TV: Innovation
    Replies: 4
    Last Post: 11-08-2010, 08:28 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •