Results 1 to 7 of 7
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 906, Level: 7
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    5
    Points
    906
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Can not change setting in menu

    Dear Support

    I have a problem with the 42" 7676

    I have installed the newest Firmware: 14.84

    And the problem is: TV shut down without my action, every 2 hours. I have contacted the helpdesk in Holland and they told me to switch off the automatic channelupdate in the menu. But on my TV it is grey and i can not shut it off. I have another TV 32” 7675 and also on this TV i can not shut off the automatic channelupdate.

    Do you have a solution?

    Greetings,
    Christ

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 55,097, Level: 72
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 453
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,178
    Points
    55,097
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    the automatic shutdown after 2h is a known problem...

    Toengel@Alex

  3. #3
    Silver Member
    Points: 3,405, Level: 16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    163
    Points
    3,405
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    5
    It might be a known problem, but it is not an acceptable problem.
    In my opinion Philips needs to solve this in the next sw (also for 2010 models!).
    Does anyone have any information when there will be a new release?

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 55,097, Level: 72
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 453
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,178
    Points
    55,097
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    they are working for a fix for the 2011 devices.

    But I never heard that this occured on a 2010 TV. What firmware are you running on the 7675?

    Toengel@Alex

  5. #5
    New Member
    Points: 906, Level: 7
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    5
    Points
    906
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    @Toengel,

    On my 7675 is running firmware 140.040

    Greetings,

    Christ

  6. #6
    Silver Member
    Points: 3,405, Level: 16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    163
    Points
    3,405
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    5
    @ Toengel (and maybe it is interesting info for Philips too)

    My TV is a November 2010 model 32PFL7605.
    This 'reset on channel update' problem is occurring since a new mainboard was installed in oktober 2011, so it might also be related to newer (2011) hardware. I am running firmware 140.040
    Before the mainboard replacement, I have been using 140.40 for about a month without this problem (so with the original hardware configuration).
    The mainboard was installed after my NetTV and IP-EPG was not working anymore.

    Kind regards,
    Niels

  7. #7
    Silver Member
    Points: 2,664, Level: 14
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    57
    Points
    2,664
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5
    check via green button if automatic switch off feature is available.

    if green symbol is preent then the function is enabled.
    when the RC is not used for 2 hours the tv will think that nobody is present anymore.
    this socalled green feature and the tv will switch to standby for saving energy.

    just check this function or use the remote control sometimes (txt, volume, zapping,..)

Similar Topics

  1. hts3530 volume setting
    By agentlee in forum Sound: Other Models
    Replies: 8
    Last Post: 06-25-2012, 09:11 AM
  2. New on Net TV: Viewster. (Country setting Germany)
    By Philips in forum Smart TV: New Apps
    Replies: 27
    Last Post: 02-12-2012, 03:04 PM
  3. Daylight setting manual for 9xx5 series
    By Freddy in forum TV: User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 07-26-2011, 04:23 PM
  4. TV Clock Setting in 32PFS5605
    By numbertwo in forum TV: User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 04-28-2011, 06:06 AM
  5. Setting up a wireless connection on model 46PFL7705D
    By jstuntz in forum Smart TV: Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-16-2011, 08:48 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •