Results 1 to 13 of 13
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 954, Level: 8
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 196
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    7
    Points
    954
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry DCM580 - Doesn't work after upgrade to version 45

    Hello !

    I have upgraded my DCM580 to version 45. When the upgrade is finished the DCM reads "DONE" in the display. But it's impossible to change source to "IPhone", "CD" ,"Radio! or any other device. The DCM580 is just locked.

    If I pull the cord out, you just have to upgrade it again because when the current is off it seems to downgrade again.

    Please,.. need help! Anyone?



  2. #2
    Philips - Gary
    Guest
    Hi Dr.Soidberg,

    I'm sorry to hear you're having issues updating to V45. It sounds like something is going wrong during the update process.

    Are you using a blank USB stick? We recommend formatting the stick to FAT32 using a Windows PC before loading the firmware onto it, this will help prevent clashes with any other files that may be on the stick (often some files can be hidden).

    The firmware should be placed in the root directory of the stick so if you have it in a folder please place it in the root directory and delete the folder then try again.

    Kind regards,

    Gary

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    I also suggest to NOT use the quick format option - try to make a "complete" format ...

    Toengel@Alex

  4. #4
    New Member
    Points: 954, Level: 8
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 196
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    7
    Points
    954
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry Have tried everything... STILL NOT WORKING!

    Ok,

    I have updated the DCM580 to version 45. It was not a problem to do that. It worked fine...

    Second.

    I have updated my Iphone to OS.5.01

    the DCM still not working with the iPhone.

    I have also talked to Philips support. They have no solution to fix the problem.

    My question to Philips is: Will there be any new firmware version to support OS.5.01 in near future ??


  5. #5
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    so the update process worked?

    Since other users are using .45 and iOS 5.01 - it seems to be a specific problem...

    Did you try to plug out the main cord for some minutes? Try to reboot your Phone and close all other apps...

    Toengel@Alex

  6. #6
    New Member
    Points: 954, Level: 8
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 196
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Sweden
    Posts
    7
    Points
    954
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    so the update process worked?

    Since other users are using .45 and iOS 5.01 - it seems to be a specific problem...

    Did you try to plug out the main cord for some minutes? Try to reboot your Phone and close all other apps...

    Toengel@Alex

    Yes, rebooted DCM, took the cord out. Rebooted my iPhone, reinstalling my iPhone. It must be something wrong with the Firmware .45. I have freinds with Iphone's. There are not working either. I will set the DCM on fire soon enough...

  7. #7
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    maybe you should try to reflash the DCM again... (before, reboot the DCM - unplug power cord).

    Toengel@Alex

  8. #8
    Moderator
    Points: 3,014, Level: 15
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    Philips - Andrea's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    167
    Points
    3,014
    Level
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Dr. Soidberg,

    I have replied to your PM please check your inbox so I can look into the issue you are having.

    Many thanks,
    Andrea
    Forum Mod

  9. #9
    New Member
    Points: 718, Level: 6
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Points
    718
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Andrea,

    Can you help me? because i have exactly the same problems than Dr.Soidberg.

    thanks,

    Clément

  10. #10
    Moderator
    Points: 3,014, Level: 15
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    Philips - Andrea's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    167
    Points
    3,014
    Level
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    10
    Dear Clément,

    I have replied to your post in the following thread: http://www.supportforum.philips.com/...-4-IOS5/page26

    Please let me know if you need any further assistance.

    Kind regards,

    Andrea
    Forum Mod

  11. #11
    New Member
    Points: 623, Level: 6
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 127
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Finland, Espoo
    Posts
    3
    Points
    623
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have the same exact issue as Soidberg. I am using iPhone 3GS with latest patches. I also posted in a another thread: http://www.supportforum.philips.com/...ghlight=dcm580
    Any solution to this problem?

  12. #12
    New Member
    Points: 623, Level: 6
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 127
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Finland, Espoo
    Posts
    3
    Points
    623
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Did you guys solve the Dr.Soidbergs problem? Beacause I have no clue what to do either.

  13. #13
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Odiace,

    Can you confirm that after upgrading to iOS5.1 you did a reset on your iPhone?

    Too support playback this has to be done first.

    Kind regards,
    Forum Mod

Similar Topics

  1. Computer can see TV, WMC doesn't work
    By drankon in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 5
    Last Post: 11-22-2011, 09:51 AM
  2. MyRemote still doesn't work with BDP8000
    By cwartner in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 1
    Last Post: 10-30-2011, 12:58 PM
  3. 37PFL8605K/02 doesn't work
    By Lord Vader in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 8
    Last Post: 09-22-2011, 06:51 AM
  4. Upgrade to software version 140.40 does not work
    By conte in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 8
    Last Post: 08-27-2011, 03:36 PM
  5. NETTV doesn't work today
    By heatseeker in forum Smart TV: Error Messages
    Replies: 1
    Last Post: 03-20-2011, 01:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •