Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    New Member
    Points: 754, Level: 7
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 196
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    UK
    Posts
    4
    Points
    754
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello there,
    My Mum is suffering the same problem with her BDP3000 and a Samsung screen(LE37B652t4w), It goes blank for a few seconds and picks up where it stopped. This is most annoying I have tried different HDMI leads, different channels on the TV, updated to the latest firmware, but to no avail sadly.
    Watching Sherlock Holmes BD it stopped three times in eight minutes, which is frustating this appears to be getting worse as the player gets older.

    As previously mentioned in this thread it has been mentioned about the player running out of memory would a flashdrive being plugged help this solve this problem ?

    This player is not connected to the internet

  2. #17
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    5
    hi shorts, you have tried all below?

    1) disconnect it from internet
    2) disable the screensaver
    3) try setting it to factory settings

    i dont think putting a flashdrive/ SD card helps, as this does not add up to the processing memory

  3. #18
    New Member
    Points: 754, Level: 7
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 196
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    UK
    Posts
    4
    Points
    754
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello kwinnie,

    This player has never been plugged into the internet, I hadnt disabled the screensaver, so this has been disabled now and I have told my Mum to watch another film! many thanks for you quick reply.

    Another point I wonder if it makes any difference this happens when watching Dvd's as well.

  4. #19
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    5
    usually when watching DVD, the memory needed to process the file is less when compared to that of Blu-ray.
    so, if Blu-rays are fine, i guess DVDs will be fine also.

  5. #20
    New Member
    Points: 754, Level: 7
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 196
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    UK
    Posts
    4
    Points
    754
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Maybe its just a faulty machine and needs to be replaced, sadly it is out of warranty, any suggestions/reccomendations?

  6. #21
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    3
    Hi Shorts, you have the latest FW on their I assume.

  7. #22
    New Member
    Points: 754, Level: 7
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 196
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    UK
    Posts
    4
    Points
    754
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Pacman View Post
    Hi Shorts, you have the latest FW on their I assume.
    Yes latest firmware is installed.

  8. #23
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    3
    That doesn´t look good then.........

  9. #24
    Bronze Member
    Points: 962, Level: 8
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 188
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    10
    Points
    962
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello Philips

    Will we ever get any feedback on these issues? It's clear I'm not the only one reporting this problem and I'd like to know if you've been able to reproduce it or not?

  10. #25
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    3
    I see Samsung and Sony here. Shorts did you test on other tv sets to see if it happens there..

  11. #26
    Bronze Member
    Points: 723, Level: 6
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    12
    Points
    723
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Same problem

    Hi

    I appear to be suffering the same problem, started a thread specifically as I have a BDP3200 and a 32pfl3605.

    http://www.supportforum.philips.com/...nt-signal-loss.


    Lets hope this gets fixed, and soon.

  12. #27
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Dear All,

    As this looks like a defect in the BDP service intervention will be needed. In case you need more information on the service, please call your local call centre http://www.support.philips.com/suppo...jsp?COOKIE=off

    Regards,
    Forum Mod

  13. #28
    Bronze Member
    Points: 723, Level: 6
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    12
    Points
    723
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Remko View Post
    Dear All,

    As this looks like a defect in the BDP service intervention will be needed. In case you need more information on the service, please call your local call centre http://www.support.philips.com/suppo...jsp?COOKIE=off

    Regards,
    Please can you inform me as to what they can do over the phone?

    Can I send the issue to them via email.

    Are you suggesting the bdp3200 is defective?

  14. #29
    Bronze Member
    Points: 962, Level: 8
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 188
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    10
    Points
    962
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm also not clear on what you are indicating here. Are you indicating my BDP3000 is defective? Should I point them to this forum?

  15. #30
    Bronze Member
    Points: 723, Level: 6
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    12
    Points
    723
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Black Screen update after a chat

    Quote Originally Posted by pfoomer View Post
    Please can you inform me as to what they can do over the phone?

    Can I send the issue to them via email.

    Are you suggesting the bdp3200 is defective?
    Having been on the chat line this morning and related the issue, Philips suggest it is the cable.

    This I find a bit strange, considering other HDMI sources are working ok.

    Philips would not recommend a cable to purchase therefore I intend to buy a Philips gold
    plated cable, and try that.

    If it still does not work, then as all the bits are Philips products, the ball is in their court.

    The only item(s) in dispute would be the DVD's/BluRay's which in the case of the DVD's work
    elsewhere on other non HDMI equipment.

    Personally as there are other people with different models having issues I think its the firmware.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Topics

  1. Mood light switching off after 10 seconds
    By MoonMan in forum TV: User Interface
    Replies: 10
    Last Post: 11-21-2011, 04:49 PM
  2. Wish for the next year blu-ray player models
    By Freddo in forum Blu-ray: Share Your Wish List and Insights
    Replies: 4
    Last Post: 10-06-2011, 06:42 AM
  3. 37pfl5405h loses audio after watching blu-ray
    By JuMe in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 3
    Last Post: 08-14-2011, 06:29 PM
  4. Startup behaviour of your blu ray player
    By rollufje in forum Blu-ray: Share Your Wish List and Insights
    Replies: 8
    Last Post: 08-09-2011, 06:24 PM
  5. Black screen when watching tv
    By Marco in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 7
    Last Post: 06-20-2011, 01:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •