Results 1 to 8 of 8
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 925, Level: 7
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Points
    925
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry Disappearing devices

    Hi there.
    When I first connected my BDP 5200 to the TV, in the TV Main menu (46PFL8605) there were new logos which allowed my to directly acces certain functions on the BDP, e.g. Net TV, USB search and PC search.
    Now these Icons have vanished.
    I firstly have to acces the BDP where I can choose the option.
    I liked it that I could e.g. directly access the PC through the BDP from the TV Main menu.
    I browsed my TV Menus but could not find it. I even disconnected the BDP, but the icons did not come back.

    Could you please help me how to retrieve these icons?
    Thank you in advance
    Didi

  2. #2
    New Member
    Points: 925, Level: 7
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Points
    925
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Now when I use the option key to select a device, there are only the HD Box and the BDP available.
    Earlier, I even could choose "search Net TV" and "search PC" from that menu.
    Does anyone know how to edit this and the main menu?
    Thanks

  3. #3
    New Member
    Points: 837, Level: 7
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Points
    837
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry Disappearing devices

    52PFL5605H/12

    I recently connected my PC to the TV via the VGA port. It worked fine for a few days, but then all of a sudden the PC device disappeared from the home menu. Yesterday I added a satellite receiver via the HDMI 2 port and today it disappeared off the devices list as well.

    I tried to add both devices again, but the tv does seem to realise that both the VGA and HDMI 2 ports are taken, because these ports don't show in the list of connections in step 2 of Add a device, so it won't let me use them.

    There doesn't seem to be any way to get the image from any of the ports on the screen. "Old-fashioned" tv's used to have a good old EXT button, but now that Philips tv's work like they were designed by Microsoft, I just don't know what to do.

    How can I get the devices back in the home menu please and without having them disappear again randomly?

    And yes, I just updated the firmware but it didn't help.

  4. #4
    Moderator
    Points: 18,136, Level: 41
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 814
    Overall activity: 71.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,771
    Points
    18,136
    Level
    41
    Thanks
    3
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    you might want to share also the Firmware Version you use and not to forget, the TV Model...

    Regards
    Thomas

  5. #5
    New Member
    Points: 837, Level: 7
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Points
    837
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Firmware is Q5521-0.140-39.0

  6. #6
    New Member
    Points: 837, Level: 7
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Points
    837
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    (I added the model to the initial post while you were typing your reply)

  7. #7
    Gold Member
    Points: 1,885, Level: 12
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 265
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Germany
    Posts
    276
    Points
    1,885
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    i know that for a friend of mine he entered the sam menu and placed the tv back to factory defaults (virgin mode) to solve it....

  8. #8
    New Member
    Points: 837, Level: 7
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Points
    837
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    That's what I did and it works so far, but the cause is not clear so it might happen anytime again. Tv's are just made too complicated nowadays without any reason...

Similar Topics

  1. MyRemote for older devices?
    By AlexTee in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 1
    Last Post: 01-18-2012, 09:26 AM
  2. Supported USB-Devices
    By paul1508 in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 2
    Last Post: 10-06-2011, 02:24 PM
  3. Lost HD devices
    By phild in forum TV: User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-2011, 07:11 AM
  4. Two 3D-Devices on 46PFL8605
    By KinkyGG in forum TV: Connectivity
    Replies: 2
    Last Post: 07-21-2011, 07:18 PM
  5. HDMI device appearing and disappearing
    By nbohemen in forum TV: User Interface
    Replies: 3
    Last Post: 06-06-2011, 12:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •