Results 1 to 8 of 8
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 921, Level: 7
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Points
    921
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    New player same problem!!

    Before two weeks i have bought my new player from kotsovolos retail shop here in greece and it has this serious problem

    http://www.supportforum.philips.com/...t&goto=newpost

    i ask them for a replacement with a new one and after one week they have bring me the new player. But sadly when i plugin the new player and turn it on it has exactly the same problem with the old!! I am very sure that this was a new player.
    I dont know what to do and i dont know why i have so bad luck with this player. Any advice will be appreciated
    Maybe i will try to contact the official phillips service here in greece to find a solution.

  2. #2
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Hi chek2fire,

    I have send you a personal message.

    Regards
    Forum Mod

  3. #3
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Hi chek2fire,

    You have a new personal message.

    Regards,
    Forum Mod

  4. #4
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Hi chek2fire,

    You have a new personal message.

    Regards,
    Forum Mod

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 923, Level: 7
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    15
    Points
    923
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Has this problem been solved ?

    I had the 9500 and it went in for repairs 6 times, so last week Philips sent me a new 9600.
    Today I wanted to watch a normal dvd and when the menu of the disc appeared theplayer switched off. I switched it back on and then it worked perfectly.

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    philitalia, i think it is a different case ... chek2fire's device cannot be switched on again
    for your case... do you still observe some probs ?

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 923, Level: 7
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    15
    Points
    923
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I've had it for about a week and I've been using it every day.

    Once it didn't react at all. It seemed blocked. Couldn't switch it on, not even on the player itself. I thought that maybe I had pressed too many buttons too quickly (the player is relatively slow to react), so I unplugged it from the mains, plugged it back in and then it worked.
    Then yesterday I put in a dvd, it started and then after the little publicity for 20th Century Fox it switched itself off. I could switch it back on via the remote and the dvd continued where it stopped.
    Yesterday I tried a couple times to switch it on, put in a dvd - but the problem has not re-occurred.

    I know that there are sometimes compability issues through HDMI (my BDP is connected to a Pioneer amplifier), so now I've switched the Easylink off. I prefer it like that anyway. I hope it's something silly like that.
    I've also upgraded the firmware to the latest version yesterday.
    I probably am a little over-sensitive since my experiences with the previous model.

    As for the rest the 9600 is working perfectly fine and I hope it'll continue to do so for a long time to come :-)

  8. #8
    Bronze Member
    Points: 923, Level: 7
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    15
    Points
    923
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    ok, this is creepy

    I was watching a dvd. The bdp 9600 working normally. In the middle of the dvd my amplifier switched off. I've had it for about 2 years and it has never happened before.

    My tv and the 9600 continued as normal.

Similar Topics

  1. New Philips Media player.
    By DellUser in forum Blu-ray: General and Others (MBD/PB Series)
    Replies: 19
    Last Post: 07-11-2013, 02:21 PM
  2. Overdrive Media Player
    By JamesTKirk in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 5
    Last Post: 11-22-2011, 08:45 AM
  3. Resetting your player
    By Philips - Gary in forum Sound: MP3/MP4 Product Support
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2011, 10:52 AM
  4. Problem reading ALL .mkv files - Format Problem ?
    By buzjay in forum TV: Connectivity
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2011, 03:37 PM
  5. Flash player in the browser ???
    By matsagos in forum Smart TV: Software
    Replies: 11
    Last Post: 01-17-2011, 07:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •