Results 1 to 8 of 8
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 843, Level: 7
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Points
    843
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    [SA3RGA] Can't get the Firmware

    Hello there.
    I just by raga 4G two weeks ago, and I can't use songbird to update my firmware.
    I know that the website is going on maintain, but after the resolve, I still can't get update.
    Can I get the new firmware from other side?
    Thanks

    ps: my model number is SA3RGA04B/07

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    Have you installed the latest Philips Songbird?
    http://download.p4c.philips.com/file...02_psb_eng.exe

    I tried just now with my Raga 3. It successfully upgraded from v1.03 to v1.07.

    Are there some error message? If not, maybe you can check the error console and try posting it here...
    Songbird > Tools> error console

  3. #3
    New Member
    Points: 843, Level: 7
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Points
    843
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Error: location is null
    Source File: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Philips/Philips%20Songbird/xulrunner/components/nsExtensionManager.js
    Line: 4771

    Thanks

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    is that possible you are using a Songbird version that's not for your device? Can I know how you install songbird?

  5. #5
    New Member
    Points: 843, Level: 7
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Points
    843
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I just download the songbird from the official website. Then update.
    Can I have alternate method to download the firmware?
    Really appreciate for help.

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    not really... the upgrade must be go through Songbird. There are possibilities that if you are not using the Songbird of your own device, say you are using the Songbird for GoGear Connet, there may be some crash report...

    So, just in my case I can update my Raga 3, it shows that, the downloading is not a problem already. It can be a problem of the Songbird (as I mentioned) or a problem of your hardware....

    This is not a good solution, but if you can reset it or restore it to factory settings...and then try upgrade... it can help I guess... (but I will rather leave it as the last resort as this means you lost all your files)

    maybe by the error consoles, the Philips team can help further...

  7. #7
    New Member
    Points: 843, Level: 7
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Points
    843
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes it work!
    After I do the reset. It finally do the update!
    Thanks you guys A LOT!

  8. #8
    Philips - Gary
    Guest
    I'm glad to see you got it working Deterli

    Please come back to us if you need further help with your RaGa.

    Kind regards,

    Gary

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •