Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 987, Level: 8
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Munich
    Posts
    19
    Points
    987
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Videociety (Germany) requires always reformat of SD-Card

    I have a PDL7906K/02, with firmware 0.10.84.0. Whenever I switch to Videociety App, it asks me to format the SD-Card. This takes a few minutes. Then I am asked to leave th SD-Card in the TV. This repeats, whenever I switch to Videociety, and a few days have passed since the last time. The card has been formatted a dozen times already!

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,250, Level: 69
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 900
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,961
    Points
    50,250
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    what happens if you update your TV to the latest firmware via USB?

    Toengel@Alex

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 987, Level: 8
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Munich
    Posts
    19
    Points
    987
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    what happens if you update your TV to the latest firmware via USB?

    Toengel@Alex
    Sorry, my firmware is (the current) 0.14.84.0, just a typo.

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 50,250, Level: 69
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 900
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,961
    Points
    50,250
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    in this case, try another SD card (you can also use a MicroSD with adapter - this worked on my 2010 TV).

    Toengel@Alex

Similar Topics

  1. SD card
    By dockerdon in forum Smart TV: Video Store
    Replies: 34
    Last Post: 02-14-2012, 09:36 AM
  2. SD Card on BDP8000
    By RTH1976 in forum Blu-ray: BDP8000 Series
    Replies: 1
    Last Post: 09-18-2011, 11:29 AM
  3. SD Card Access
    By tolgaakcan in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 3
    Last Post: 06-06-2011, 01:30 PM
  4. I have received my 3rd SD card!
    By kembser in forum Smart TV: Video Store
    Replies: 1
    Last Post: 04-22-2011, 10:08 AM
  5. WLAN-Stream - SD-Card
    By fridgeS3 in forum General Forum Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2011, 07:18 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •