Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    Bronze Member
    Points: 887, Level: 7
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    1 year registeredOverdrive500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Germany
    Posts
    10
    Points
    887
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    *rofl* yes.. we´ve got a X-File xD

    I said ... i insert ice age for example as original disc... i wait a minute, then i got the message "Unknown Disc" in the display.
    Then i go ahead and copy the ice age disc... insert the copy... and everything is fine.... ^^ original dosnt work.. copy dose... ^^

    Well.. you´ve right.. thats realy a X-File xDDD
    I called today the German support... they ask me if i wanted to hose them xD
    i have to send it to Philips to repair it that was the finaly answer ^^

    Tanks alot

  2. #17
    Points: 1,669, Level: 11
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    LE
    Posts
    112
    Points
    1,669
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    And do you think you will bring it to repair?

    What about my advice to reinstall teh sw version?

  3. #18
    Bronze Member
    Points: 887, Level: 7
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    1 year registeredOverdrive500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Germany
    Posts
    10
    Points
    887
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    What about my advice to reinstall teh sw version?
    the same... i made it a few minutes ago... result... no changes... ^^

    Yep i think i will send it to philips to repair it...

  4. #19
    Diamond Member
    Points: 49,796, Level: 69
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 1,354
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,925
    Points
    49,796
    Level
    69
    Thanks
    146
    Thanked 159 Times in 141 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    what region code does the HTS have? On BDPs you can check by pressing 8 5 2 0 on the RC at home screen. Maybe it works also on HTS devices...

    Toengel@Alex

  5. #20
    Bronze Member
    Points: 887, Level: 7
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    1 year registeredOverdrive500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Germany
    Posts
    10
    Points
    887
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Found the problem?

    Hi ho again.
    i think i figure out the problem by myself.

    It is possible that the player or may the copy protection of the disc, lock the disc if an USB-Stroage is pluged in?
    That was an idear that i had yesterday.
    I put out the USB Device, turn on the player and insert an original disc.

    What happend? IT RUNS!!!! incredible but true.
    So i thinks its the copy protection of the BD movies cause the copied disc runs and that ain´t a copy protection any more.

    What you think about it?

    Well.. finally... it runs

    Kind regards
    Raca

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Topics

  1. bpd3100/12 not loading blu-ray discs
    By pinkangel in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 18
    Last Post: 05-23-2012, 02:22 AM
  2. Philips Bluray 2700/12 "Video Resolution Not Supported"
    By chillock in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-2011, 02:43 PM
  3. Problem play 50GB Discs with BDP7500B2/12
    By notti in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 3
    Last Post: 09-20-2011, 04:48 AM
  4. I can`t play truehd with bdp5100/12 (mkv)
    By josebaba in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2011, 06:37 PM
  5. AVCHD discs are spinning very fast
    By Lech1 in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 4
    Last Post: 05-05-2011, 11:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •